Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr

PC megjelenés: 2018. május 11.
PS4: 2018. május 11.
XBOX One: 2018. május 11.
További platform megjelenések
Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr tn
A NeoCore Games és a Games Workshop együttműködésének gyümölcse a Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr. Ez egy perzisztens, sandbox akció-RPG, amelynek szólista kampánya az örökké éber Inkvizíció ügynökeit egy véres, titkos háborúba vezeti a csillagok közé.
Kiadó: NeocoreGames
Fejlesztő: NeocoreGames
tovább

Conan Exiles

PC megjelenés: 2018. május 08.
PS4: 2018. május 08.
XBOX One: 2018. május 08.
További platform megjelenések
Conan Exiles tn
A Conan Exiles-ban egyike vagy annak több ezernyi embernek, aki halálra ítéltek, de nem egy kivégzőosztag végzi a piszkos munkát, hanem a kegyetlen vadvilág -- nem mindenki hullik azonban el. A legügyesebbek, kitartással és akaraterővel, új életet kezdhetnek a törvénytelen és brutális birodalomban, ahol nem csak a környezettel, hanem a...
Kiadó: Funcom
Fejlesztő: Funcom
tovább
RPG

Pillars of Eternity 2: Deadfire

PC megjelenés: 2018. május 08.
Pillars of Eternity 2: Deadfire tn
A Pillars of Eternity 2: Deadfire-ben egy új kontinensen kell kalandozni. A történet az első részhez kapcsolódik, régi szereplők visszatérnek, új szereplők is megjelennek. A fény és újjászületés istene feltámadt, így a főszereplőnek le kell vadásznia Eothast, hogy meglelje a válaszokat, amik nemcsak az emberek, de az istenek sorsára is hatással...
tovább

Total War Saga: Thrones of Britannia

PC megjelenés: 2018. május 03.
Total War Saga: Thrones of Britannia  tn
A Total War Saga: Thrones of Britannia a Total War Saga sorozat első játéka, mely Nagy Alfréd korába visz el minket, közvetlen a viking előretörés megtorpanása utánra.
Kiadó: Sega
Fejlesztő: Creative Assembly
tovább

The Forest

PC megjelenés: 2018. április 30.
The Forest tn
A The Forest egy indie-horrorjáték, melyben egy lezuhant repülőgép egyetlen túlélőjeként kell életben maradnunk egy rejtélyes sziget sötét erdejében. Bár rajtunk áll, mit teszünk, hamar kiderül, hogy nem vagyunk egyedül, így nemcsak a természettel de a szigetet behálózó barlangrendszerben bujkáló, torz teremtményekkel is fel kell vennünk a harcot.
Kiadó: Endnight Games
Fejlesztő: Endnight Games
tovább

Frostpunk

PC megjelenés: 2018. április 24.
Frostpunk tn
A Frostpunk című játékban nemcsak egy személy túlélését kell garantálni, hanem egy teljes társadalomét, amit utolért a teljes jégkorszak. A játékos feladata városvezetőként nemcsak az emberek, de az infrastruktúra biztosítása, hogy az emberek túléljék a hideget. A taktika mellett morális döntéseket is meg kell hozni, ezzel színesítve a Frostpunk...
Kiadó: 11 bit Studios
Fejlesztő: 11 bit studios
tovább

BattleTech

PC megjelenés: 2018. április 24.
BattleTech tn
Az 1984-ben, egy asztali táblajáték formájában feltűnt BattleTech feltámadása a népszerű 3025-ös Succession Wars korszakba helyezi az eseményeket, amikor óriási mechákat irányítva gyepálták egymást a szembenálló felek. Ezt körökre osztott, mindennél jobban az ügyes taktikázásra kihegyezett tálalásban élvezhetjük.
tovább

Extinction

PC megjelenés: 2018. április 10.
PS4: 2018. április 10.
XBOX One: 2018. április 10.
További platform megjelenések
Extinction tn
Az Extinction a Killer Instinct fejlesztőinek új játéka, amiben a világot kell megmenteni a 30 emelet magas óriásoktól. Kampány, online játék, hordamód, gyors, látványos harcok, ezt kínálja az Extinction, amiben minden egyes játék más élményt nyújt, mert a harci szituációk és környezetek állandóan változnak.
Kiadó: Maximum Games
Fejlesztő: Iron Galaxy
tovább

Far Cry 5

PC megjelenés: 2018. március 27.
PS4: 2018. március 27.
XBOX One: 2018. március 27.
További platform megjelenések
Far Cry 5 tn
A Far Cry sorozat ötödik részében visszatérünk a jelenbe, méghozzá az amerikai Montana egy kis, békés megyéjébe, Hope Country-ba. A békesség azonban mulandó, mert egy fanatikus szekta az egész területet uralma alá hajtja, s mindenkit megölnek, akik nem hajlandóak hitüket követni.
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
tovább

God Eater 3

PC megjelenés: ismeretlen
PS4: ismeretlen
További platform megjelenések
God Eater 3 tn
A God Eater 3 a Shift 2010-ben kezdődő akció-kalandjáték sorozatának a legújabb darabja, melyben a God Eaters nevű elit alakulat tagjai szállnak szembe a világot elpusztítani akaró Aragamival.
Fejlesztő: Shift
tovább
RPG

Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom

PC megjelenés: 2018. március 23.
PS4: 2018. március 23.
További platform megjelenések
Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom tn
A Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom a PS3-ra megjelent Ni no Kuni: Wrath of the White Witch című japán szerepjáték folytatása, amelyet a kritikusok bájos világa és karakterei, valamint a zene kreatív használatán túl a modern játékmenetéért dicsértek, és amely látványban a Studio Ghibli animációs filmjeit eleveníti meg.
Fejlesztő: Level-5
tovább

A Way Out

PC megjelenés: 2018. március 23.
PS4: 2018. március 23.
XBOX One: 2018. március 23.
További platform megjelenések
A Way Out tn
Az A Way Out egy kooperatív akciójáték, amiben két szökésben lévő bűnözőt alakíthatunk. Persze a feladatunk nem csak annyiból áll, hogy kijussunk a börtönből, hanem azt is el kell érnünk, hogy ne vigyenek vissza minket postafordultával, továbbá be kell bizonyítanunk ártatlanságunkat és a minket bemártó ellenlábasokat sem árt a hűvösre juttatni
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: Hazelight Studios
tovább

Sea of Thieves

PC megjelenés: 2018. március 20.
XBOX One: 2018. március 20.
További platform megjelenések
Sea of Thieves tn
A Sea of Thieves a legendás Rare stúdió alkotása, egy kalózos multiplayer shooter, amelyben barátainkkal összefogva járhatjuk be a tengereket, vívhatunk hajócsatákat és kereshetünk mesés kincseket.
Fejlesztő: Rare
tovább

Surviving Mars

PC megjelenés: 2018. március 15.
PS4: 2018. március 15.
XBOX One: 2018. március 15.
További platform megjelenések
Surviving Mars tn
A Surviving Mars cimű játékban a Marson kell létrehoznunk és működőképes állapotban tartanunk az első emberi kolóniákat. Az emberiség új otthona nem túl barátságos, de hát talán a fajunk legjobbjai a jég hátán, vagy épp esetünkben a Mars felszínén is képesek lesznek megélni. A játék PC mellett Xbox One-ra és PlayStation 4-re is elérhető....
Fejlesztő: Haemimont Games
tovább

Q.U.B.E. 2

PC megjelenés: 2018. március 13.
Q.U.B.E. 2 tn
Hosszú évek után visszatért a Q.U.B.E. egy második résszel: a Toxic Games alkotta játékban ezúttal egy nőnek kell megtalálnia a hazavezető utat, miután felébredt egy idegen környezetben. A Q.U.B.E. 2 megtartotta az előző felvonás minden elemét, de a fejlesztők újakat is alkottak, 11 egyedileg megalkotott területen kell több, mint 80 rejtvényt...
Fejlesztő: Toxic Games
tovább

Warhammer: Vermintide 2

PC megjelenés: 2018. március 08.
PS4: ismeretlen
XBOX One: ismeretlen
További platform megjelenések
Warhammer: Vermintide 2 tn
A Warhammer: Vermintide 2 éppen olyan lendületes akciójáték, mint a Warhammer: End Times – Vermintide volt. Ahogy abban, a játékmenet ebben is a kooperatív módra lett kihegyezve, vagyis társainkkal együttműködve kell szembeszállnunk a Warhammer univerzum bestiáival és gonosz erőivel.
Kiadó: Games Workshop
Fejlesztő: Fatshark
tovább

Dead Dozen

PC megjelenés: 2018. március 07.
Dead Dozen tn
A Dead Dozen egy asszimetrikus online lövölde, amit a Fntastic nevet viselő orosz csapat alkotott meg. A program 1993-ban játszódik Szibériában, ahol 12 túlélőnek kell megküzdenie az életben maradásért. Egy szörny és az emberek feszülnek egymásnak, egy csavarral: mindenki, akit megmar egy szörny, az szintén szörnnyé válik... Mindkét csapatnak...
Kiadó: Fntastic
Fejlesztő: Fntastic
tovább
RPG

Final Fantasy XV

PC megjelenés: 2018. március 06.
PS4: 2016. november 29.
XBOX One: 2016. november 29.
További platform megjelenések
Final Fantasy XV tn
Az eddigi legsötétebb Final Fantasy, melyben egy elszigetelt birodalom utolsó örökösének történetét láthatjuk kibontakozni, egy olyan világban, amiben nem a fantasy-elemek, hanem inkább a valóság van túlsúlyban, amit különösen a modern épületek, az autók és országutak jelenléte bizonyít.
tovább

Super Seducer

PC megjelenés: 2018. március 06.
Super Seducer tn
A Super Seducer egy végtelenül egyszerű program: el kell csábítanunk az utunkba eső nőket. Ehhez a brit randi tanácsadó, Richard La Ruina (aki egyben a játék dizájnere is) asszisztál, őt kell „irányítanunk” azáltal, hogy az élőszereplős játékmenet során feltűnő válaszlehetőségek közül kikeressük a helyes választ.
tovább

Gravel

PC megjelenés: 2018. február 27.
PS4: 2018. február 27.
XBOX One: 2018. február 27.
További platform megjelenések
Gravel tn
A Gravel a Milestone első olyan játéka, amit az Unreal Engine 4 hajt meg, és jó néhány offline és online játékmódot tartalmaz, többek között a következőket. A Wild Rush a versenyzőknek harcolniuk kell egymással, amolyan Death Race módra, a Cross Country-ban nyílt térképeket kell felfedezni, míg az ember elér az utolsó ellenőrzőpontig, a Speed...
Kiadó: Milestone
Fejlesztő: Milestone
tovább