Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Days of War

PC megjelenés: 2020. január 30.
PS4: ismeretlen
XBOX One: ismeretlen
További platform megjelenések
Days of War tn
A Days of War egy második világháborús, multiplayer FPS, amit a klasszikusok, a Medal of Honor, a Call of Duty és a Day of Defeat ihletett. A hangsúly a játékosok egyéni képességein van és a realitás is nagy szerepet játszik az élményben, de ezen kívül komoly modtámogatás is van, hogy a saját szájízünk szerint formálhassuk a programot.
Kiadó: Driven Arts
Fejlesztő: Driven Arts
tovább

Dragon Ball Z: Kakarot

PC megjelenés: 2020. január 17.
PS4: 2020. január 17.
XBOX One: 2020. január 17.
További platform megjelenések
Dragon Ball Z: Kakarot tn
A Dragon Ball Z: Karakot a Dragon Ball Z bővített kiadása, mely további tartalmakkal megválaszolja a lore eddig tisztázatlan kérdéseit. Akció, verekedések, rombolható környezet, új területek, és persze a sorozat klasszikus szereplői: ezt kínálja a Dragon Ball Z: Karakot, melyet a Dragon Ball rajongóknak ki kell próbálniuk!
tovább
RPG

Wizardry: Labirinth of the Last Souls

PC megjelenés: 2020. január 15.
PS3: 2019. december 07.
PS Vita: 2019. december 13.
IOS: 2011. november 03.
További platform megjelenések
Wizardry: Labirinth of the Last Souls tn
A Wizardry: Labirinth of the Last Souls a klasszikus RPG/dungeon crawler modern kiadása, mely először 2009-ben jelent meg PS3-ra, később PS Vitára, majd 2020 elején PC-re. A játékmenet a megszokott: hat főből álló csapatot kell kialakítani, hogy sötét kazamatákban szörnyekkel küzdjenek meg, ami után a jutalom nem marad el. A játék PC-s verziója...
Kiadó: XSeed Games
Fejlesztő: Acquire
tovább
RPG

Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack

PC megjelenés: 2020. január 14.
PS4: 2020. január 14.
NS: 2020. január 14.
További platform megjelenések
Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack tn
A Gust és a Koei Tecmo az Arland trilógia után 2020 elején a játékosoknak átadta a Dusk sorozat összes részét, felújított és kibővített formában. Az Atelier sorozatot a JRPG műfaj kedvelőinek nem kell bemutatni, a főszereplői mindig fiatal lányok, akiknek az alkímia gyakorlása közben mindig meghatározott feladatuk van. Az Atelier Dusk az utolsó...
Kiadó: Tecmo Koei
Fejlesztő: Gust Co. Ltd.
tovább

Stronghold: Warlords

PC megjelenés: 2020
Stronghold: Warlords tn
A Stronghold sorozat Ázsiába megy, Kínától Japánig létesíthetünk majd erődöket a közkedvelt sorozat folytatásában.
Kiadó: Firefly Studios
Fejlesztő: Firefly Studios
tovább

Lords of the Fallen 2

PC megjelenés: ismeretlen
Lords of the Fallen 2 tn
A Lords of the Fallen számozott folytatása.
Fejlesztő: Defiance Studios
tovább
RPG

The Elder Scrolls: Blades

PC megjelenés: ismeretlen
Android: 2019
IOS: 2019
PS4: ismeretlen
XBOX One: ismeretlen
NS: ismeretlen
További platform megjelenések
The Elder Scrolls: Blades tn
A Fallout Shelter sikerén felbuzdulva a Bethesda a The Elder Scrolls világát is átültette mobil eszközökre, méghozzá nem is akárhogy. A Blades egy teljes értékű, belső nézetből játszható RPG, mobil játékhoz képest meglehetősen szép grafikával.
tovább

Parkasaurus

PC megjelenés: ismeretlen
Parkasaurus tn
A Parkasaurus egy park-menedzselős program a DinoPark Tycoon nyomdokaiban haladva. Feladatunk nem csak annyiból áll, hogy felhúzzunk egy működőképes "Jurassic Parkot", hanem annak elkészülte után gondoskodnunk kell vendégeinkről, alkalmazottainkról és persze szeretett dinoszauruszainkról.
Kiadó: WashBear
Fejlesztő: WashBear
tovább

Tank Mechanic Simulator

PC megjelenés: ismeretlen
Tank Mechanic Simulator tn
A tankok egy évszázada a háborúk fontos eszközeként szolgálnak. A Tank Mechanic Simulator játékban egy múzeum tulajdonosaként/kurátoraként II. világháborús tankok megkeresését, javítását és renoválását kell elvégezni, a régóta ismert recept alapján.
Kiadó: PlayWay
Fejlesztő: DeGenerals
tovább

Psychonauts 2

PC megjelenés: 2019
Psychonauts 2 tn
Raz szerepében meglátogathatjuk a Psychonauts bázist, ahol rá kell jönnünk, hogy a társaságnak sokkal nagyobb szüksége van ránk, mit nekünk rájuk. A bázis szolgál az új központi helyszínként, ahonnan az új karakterek fejében küzdhetünk meg a legyőzésre váró démonaikkal, a régi és az új képességeinket is bevetve.
tovább

Scum

PC megjelenés: 2019
Scum tn
Az Unreal Engine 4 által hajtott Scum a többjátékos módra lett kihegyezve, és biza ez is egy olyan akciójáték, ami a Battle Royal, Az éhezők viadala és az ARK: Survival of the Fittest vonalán nyomul. Azaz a túlélésért mindenki mást meg kell ölnünk.
Fejlesztő: Croteam
tovább
RPG

Code Vein

PC megjelenés: 2019
PS4: 2019
XBOX One: 2019
További platform megjelenések
Code Vein tn
A Code Vein egy dungeonok felfedezésére épülő, akcióban bővelkedő RPG, amin a God Eater fejlesztői dolgoznak rajta. A program a posztapokaliptikus jövőben játszódik, és egy Revenantot kell irányítanunk.
tovább

The Wolf Among Us Season 2

PC megjelenés: 2019
Android: 2019
IOS: 2019
PS4: 2019
XBOX One: 2019
További platform megjelenések
The Wolf Among Us Season 2 tn
A The Wolf Among Us Season 2 bár új sztorit indít el, azért visszatér Bigby Wolf (Adam Harrington) és Snow White (Erin Yvette) is, illetve rengeteg új szereplőt és kalandot üdvözölhetünk a játékban.
Kiadó: Telltale Games
Fejlesztő: Telltale Games
tovább

Plastic Rebellion

PC megjelenés: 2019
Plastic Rebellion tn
A Plastic Rebellion története meglehetősen érdekes felütéssel nyit: amikor a szülők kilépnek az ajtón, a ház minden nap játszótérré változik. Minden szép és jó, egészen addig, amíg egy számítógépes vírus meg nem fertőzi a 3D-nyomtatót, ami aztán megállíthatatlanul kezdi ontani magából saját műanyag hadseregét, hogy átvegye a világ fölött az...
Fejlesztő: 1Z Games
tovább

Twin Mirror

PC megjelenés: 2019
PS4: 2019
XBOX One: 2019
További platform megjelenések
Twin Mirror tn
A Twin Mirror a Life is Strange-t és a Vampyrt jegyző Dontnod Entertainment új alkotása, melyben főszereplőnk véres ingéből kiindulva azt kell megfejtenünk, vajon mi történt az előző este folyamán.
tovább

Godhood

PC megjelenés: 2019
Godhood tn
Az Abbey Games a 2013-as Reus után ismét istenszimulátor fejlesztésébe kezdett, melyben a cél egy vallás megteremtése. Színes, kézzel rajzolt grafika, izometrikus perspektíva, könnyed játékmenet és újrajátszhatóság jellemzi a Godhood-ot.
Kiadó: Abbey Games
Fejlesztő: Abbey Games
tovább

The Settlers

PC megjelenés: 2019
The Settlers tn
Az Ubisoft a Gamescom 2018-on jelentette be, hogy hosszú évek után, 2019-ben új Settlers játék jelenik meg. A munkálatokban szerepet kapott az első játék vezető dizájnere, Volker Wertich is. A játékot a The Division motorja hajtja meg, így a látvánnyal nincs gond, az ellenfeleinket pedig nemcsak háborúval, de civilizációnk nagyszerűségének...
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Blue Byte
tovább
RPG

Vagrus: The Riven Realms

PC megjelenés: 2019
Vagrus: The Riven Realms tn
A magyar Lost Pilgrims Studio műhelyében készült a Vagrus: The Riven Realms, ami egy stratégiai elemekkel meghintett, körökre osztott RPG. A középpontjában egy karavánvezető, egy vagrus áll, aki egy különös és veszélyes, sötét fantasy világban él.
tovább

Skull & Bones

PC megjelenés: 2019 Q4
PS4: Nincs adat
XBOX One: 2019 Q4
További platform megjelenések
Skull & Bones tn
A Skull & Bones első pillantásra olyan, mintha az Assassin’s Creed 4: Black Flagből kivették volna a hajózós részt és egy egész játékot gyúrtak volna rá, csak asszaszinok nélkül. A Skull & Bonesban a célunk, hogy mi legyünk a hét tenger legrettegettebb kalóza. Kapunk hajót, mi több, akár egy komplett flottát is irányíthatunk. Játszhatunk...
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Ubisoft Blue Byte
tovább

Phoenix Point

PC megjelenés: 2019 Q4
Phoenix Point tn
A Snapshot Games egy pici, független fejlesztőstúdió, ami iparági veteránokból (Ubisoft Sofia, Crytek Black Sea) alakult meg. Az egyik alapító, Julian Gollop az eredeti XCOM játékok vezető tervezője volt, és most úgy döntött, hogy visszatér ahhoz a stílushoz, amiben naggyá vált. A Phoenix Point egy, a közeli jövőben játszódó stratégia, amit a...
Kiadó: Snapshot Games
Fejlesztő: Snapshot Games
tovább