Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Warhammer: Vermintide 2

PC megjelenés: 2018. március 08.
PS4: ismeretlen
XBOX One: ismeretlen
További platform megjelenések
Warhammer: Vermintide 2 tn
A Warhammer: Vermintide 2 éppen olyan lendületes akciójáték, mint a Warhammer: End Times – Vermintide volt. Ahogy abban, a játékmenet ebben is a kooperatív módra lett kihegyezve, vagyis társainkkal együttműködve kell szembeszállnunk a Warhammer univerzum bestiáival és gonosz erőivel.
Kiadó: Games Workshop
Fejlesztő: Fatshark
tovább
RPG

Final Fantasy XV

PC megjelenés: 2018. március 06.
PS4: 2016. november 29.
XBOX One: 2016. november 29.
További platform megjelenések
Final Fantasy XV tn
Az eddigi legsötétebb Final Fantasy, melyben egy elszigetelt birodalom utolsó örökösének történetét láthatjuk kibontakozni, egy olyan világban, amiben nem a fantasy-elemek, hanem inkább a valóság van túlsúlyban, amit különösen a modern épületek, az autók és országutak jelenléte bizonyít.
tovább

Assetto Corsa Competizione

PC megjelenés: 2018. február 22.
Assetto Corsa Competizione tn
A Kunos Simulazioni örökre beégette magát a szimulátor-rajongók fejébe az Assetto Corsával, a megszerzett tapasztalatokra alapoz új játékuk, az Assetto Corsa Competizione. Ezúttal azonban csak a GT3 osztályhoz és a Blancpain-futamokhoz van szerencsénk, de a kevesebb tartalomért a minőség kárpótol.
Kiadó: 505 Games
Fejlesztő: Kunos Simulazioni
tovább

Metal Gear Survive

PC megjelenés: 2018. február 22.
PS4: 2018. február 22.
XBOX One: 2018. február 22.
További platform megjelenések
Metal Gear Survive tn
A Metal Gear Survive történetileg az MGS 5 után játszódik és egy alternatív idővonalat mutat be, amely az égen feltűnő megmagyarázhatatlan féreglyuk mellékterméke. Helyszíne egy elhagyatott sivatag, amelyben zombi-szerű, félig elmutálódott lények jelentik a fenyegetést.
Kiadó: Konami
Fejlesztő: Konami
tovább

Them's Fightin' Herds

PC megjelenés: 2018. február 22.
Them's Fightin' Herds tn
A Them's Fightin' Herds egy kicsi, független csapat munkája, ami a verekedős játékok kategóriájába sorolható. Igen ám, de ebben nem szuperhősök esnek egymásnak, hanem állatok, köztük pónik, amiket a csapat Lauren Faust, az Én kicsi pónim: Varázslatos barátság producerének segítségével hoztak létre. A játék tele van tömve lehetőségekkel:...
Kiadó: Humble Bundle
Fejlesztő: Mane6 Inc.
tovább

Fable Fortune

PC megjelenés: 2018. február 22.
XBOX One: 2018. február 22.
További platform megjelenések
Fable Fortune tn
A Fable Fortune egy volt Lionhead fejlesztőkből álló stúdió által készített kártyajáték, amelyben a Fable univerzumból ismert karakterek bőrébe bújva különböző morális döntéseket felsorakoztató küldetéseket kell teljesítenünk, ami befolyással van hősünk és kártyáink fejlődésére is a Fableből, mivel a Fableből ismert morálrendszer is...
tovább

Age of Empires Definitive Edition

PC megjelenés: 2018. február 20.
XBOX One: 2018. február 20.
További platform megjelenések
Age of Empires Definitive Edition tn
Az Age of Empires Definitive Edition a legendás stratégiai játéksorozat első részének felújított változata. Az eredeti játékélményt emelik át modern köntösbe, 4K UHD felbontással, nagyítási lehetőséggel, fejlesztett játékmenettel, újrakevert hanggal, és ezúttal Xboxon is játszható többjátékos móddal érkezik a játék.
Fejlesztő: Microsoft Studios
tovább

ReRoll

PC megjelenés: ismeretlen
ReRoll tn
A ReRoll egy nyílt világú túlélő szerepjáték, amiben a játékosok a pontosan lemodellezett Földön barangolva küzdenek az életben maradásért. A játékért egy PIXYEL nevű csapat felelős, ami veterán programozókat és tervezőket foglal magába.
Kiadó: Ismeretlen
Fejlesztő: PIXYUL
tovább

Fe

PC megjelenés: 2018. február 16.
PS4: 2018. február 16.
XBOX One: 2018. február 16.
NS: 2018. február 16.
További platform megjelenések
Fe tn
A Fe egy független fejlesztésű - bár az EA Originals által támogatott - logikai játék, amiben egy rókaszerű lényt kell terelgetnünk, és vele megoldani különféle, térben elhelyezett logikai fejtörőket. A Fe világa meglehetősen egyedi és hangulatos, és kifejezetten változatos kihívást kínál.
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: Zoink Games
tovább
RPG

Kingdom Come: Deliverance

PC megjelenés: 2018. február 13.
PS4: 2018. február 13.
XBOX One: 2018. február 13.
További platform megjelenések
Kingdom Come: Deliverance  tn
A Kingdom Come: Deliverance egy belső nézetes RPG a középkori Európában, ám a játék nélkülözi a mitológiai lényeket és a varázslatokat, hogy egy, a valósághoz közelálló élményt adjon. A Warhorse programjában a történetmesélés ugyanolyan fontos, mint az élethű környezet: a fejlesztők valós helyszíneket alapul véve alkották meg a bejárható...
Kiadó:
Fejlesztő: Warhorse Studios
tovább
RPG

Final Fantasy XII: The Zodiac Age

PC megjelenés: 2018. február 01.
PS4: 2017. július 11.
További platform megjelenések
Final Fantasy XII: The Zodiac Age tn
Tizenegy évvel az eredeti megjelenés után a Final Fantasy XII visszatért a videojátékok porondjára, hogy új alcímmel, és a korhoz simított grafikával próbálja meghódítani a játékosok szívét. A feladat nem volt egyszerű, de a program sikerrel járt, hiszen egy olyan szerepjátékot kaptunk, ami még azok számára is érdekes lehet, akiknek alapból...
Kiadó: Square Enix
Fejlesztő: Square Enix
tovább

Strange Brigade

PC megjelenés: ismeretlen
PS4: ismeretlen
XBOX One: ismeretlen
További platform megjelenések
Strange Brigade tn
A Zombie Army Trilogy és a Sniper Elite készítői egy új játékon kezdtek el dolgozni 2017-ben. A Strange Brigade című alkotásban négy hősnek kell szembeszállnia a 20. század elején mindenféle különös lénnyel, akik mintha a Múmia-filmekből tértek volna vissza számítógépekre és a konzolokra.
Kiadó:
Fejlesztő: Rebellion
tovább

Remothered: Tormented Fathers

PC megjelenés: 2018. január 30.
Remothered: Tormented Fathers tn
A Remothered: Tormented Fathers egy extrém, a pszichológiai kérdéseket is előtérbe helyező filmszerű horrorjáték, amiben van gore és meztelenség is, így csak felnőtteknek ajánlható. Ennek megfelelően fontos szerep jut a túlélésnek, amit jó néhány módon meg lehet tenni: lopakodással, akcióval, stratégiával, elrejtőzéssel vagy éppen meneküléssel....
Kiadó: Darril Arts
Fejlesztő: Stormind Games
tovább

Dragon Ball FighterZ

PC megjelenés: 2018. január 26.
PS4: 2018. január 26.
XBOX One: 2018. január 26.
További platform megjelenések
Dragon Ball FighterZ tn
A Dragon Ball FighterZ-ben Son Gokunak és társainak újra harcba kell szállnia, ezúttal Android 16 és hadserege ellen. Az epikus történet három fejezetre lett szétosztva (Super Warriors Arc, Super Villain Arc, Android Arc), amelyek Goku, Frieza és Android 18 szemszögéből mesélik el a sztorit.
Fejlesztő: Arc System Works
tovább

Subnautica

PC megjelenés: 2018. január 23.
PS4: ismeretlen
XBOX One: 2018
További platform megjelenések
Subnautica tn
A Subnautica egy tenger alatt játszódó sci-fi játék, amiben a játékosok az óceán ismeretlen mélységeit látogathatják meg. A program lényege a felfedezés: a tenger rengeteg titkot rejt, melyek felkutatására egy szabadon bejárható világ áll rendelkezésünkre, akció-kaland játékelemekkel megfűszerezve. A Natural Selection 2 alkotóinak programja,...
tovább
RPG

Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom

PC megjelenés: 2018. január 19.
Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom tn
A Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom a PS3-ra megjelent Ni no Kuni: Wrath of the White Witch című japán szerepjáték folytatása, amelyet a kritikusok bájos világa és karakterei, valamint a zene kreatív használatán túl a modern játékmenetéért dicsértek, és amely látványban a Studio Ghibli animációs filmjeit eleveníti meg.
Fejlesztő: Level-5
tovább

Paragon

PC megjelenés: ismeretlen
PS4: ismeretlen
További platform megjelenések
Paragon tn
A Paragon egy harmadik személyű MOBA (multiplayer online battle arena), amelyben a műfaj szabályainak megfelelően a cél az ellenfél bázisának elpusztítása. A küzdelmekben tíz fő vehet részt, 5vs5 felállásban. A játékban szereplő karakterek mindegyike saját képességekkel és saját fegyverekkel rendelkezik.
Kiadó: Epic Games
Fejlesztő: Epic Games
tovább

Space Hulk: Tactics

PC megjelenés: 2018
PS4: 2018
XBOX One: 2018
További platform megjelenések
Space Hulk: Tactics tn
A Games Workshop nagysikerű Warhammer 40.000 univerzumában játszódó társasjáték, a Space Hulk már számos alkalommal feldolgozásra került. Lett belőle akciójáték, de akadt az eredetihez hű, körökre osztott taktikázás is. Ez utóbbiak sorát erősíti a Space Hullk: Tactics, melyet a Blood Bowl-t is jegyző Cyanide spékelt meg egy saját ötlettel....
Fejlesztő: Cyanide
tovább
RPG

Code Vein

PC megjelenés: 2018
PS4: 2018
XBOX One: 2018
További platform megjelenések
Code Vein tn
A Code Vein egy dungeonok felfedezésére épülő, akcióban bővelkedő RPG lesz, és a God Eater fejlesztői dolgoznak rajta. A program a posztapokaliptikus jövőben játszódik, és egy Revenantot kell irányítanunk.
tovább

Monster Hunter: World

PC megjelenés: 2018
PS4: 2018. január 26.
XBOX One: 2018. január 26.
További platform megjelenések
Monster Hunter: World tn
A Monster Hunter: Worldben - ahogy azt már a Monster Hunter-sorozattól megszokhattuk - egy hatalmas, nyílt világot bejárva vadászhatunk különféle szörnyekre akár egyedül, akár a négyfős kooperatív módban a barátainkkal, a 40-50 órás kampány keretében.
Kiadó: Capcom
Fejlesztő: Capcom
tovább