Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Total War: Rome Remastered

PC megjelenés: 2021. április 29.
Total War: Rome Remastered tn
A Total War: Rome Remastered a legendás Rome: Total War felújított verziója, ahol a Római Birodalom korában hódíthatjuk meg az ismert világ nagyját.
Kiadó: Sega
Fejlesztő: Creative Assembly
tovább

Black Legend

PC megjelenés: 2021. április 25.
PS4: 2021. április 25.
XBOX One: 2021. április 25.
NS: 2021. április 25.
XBOX X: 2021. április 25.
PS5: 2021. április 25.
További platform megjelenések
Black Legend tn
A 17. századi északnyugat-európai építészetből merítő Grant városában játszódó, fantasy elemekkel megszórt Black Legends sztoriját tetszés szerint akár könnyítésekkel is átélhetjük, de akik kihívásra vágynak, azok nehezebb fokozaton is nekieshetnek a 15 játszható karakterosztályt és titkokkal, mellékküldetésekkel teli, szabadon bejárható...
Kiadó: Warcave
Fejlesztő: Warcave
tovább

Mech Mechanic Simulator

PC megjelenés: 2021. április 25.
Mech Mechanic Simulator tn
A Mech Mechanic Simulator nevével ellentétben nem egy MechWarrior vagy MechCommander koppintás. A játékban mi ugyanis nem a pilótát, hanem a szerelőt alakíthatjuk, aki saját céget alapítva próbál fennmaradni egy kemény üzletágban. Szedj szét lerobbant mechákat, tervezd és építsd újra őket, hogy sikerre vidd a cégedet.
Kiadó: Polyslash
Fejlesztő: Polyslash
tovább
RPG

Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack

PC megjelenés: 2021. április 22.
PS4: 2021. április 22.
NS: 2021. április 22.
További platform megjelenések
Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack tn
Az alkimía nagymestere, a Gust nem tud lemondani kedvenc lánykáiról. Az elmúlt pár évben a fejlesztőcsapat legalább fél tucatnyi új játékot készített, nem beszélve az újrakiadásokról. 2021 elején egy újabb gyűjteményes pakk jelent meg, amely a Mysterious sorozat összes részét tartalmazza. Sophie, Firis, Lydie és Suelle a legjobb formájukat...
Kiadó: Koei Tecmo
Fejlesztő: Gust Co. Ltd.
tovább

Shadow Man: Remastered

PC megjelenés: 2021. április 15.
PS4: 2021
XBOX One: 2021
NS: 2021
További platform megjelenések
Shadow Man: Remastered tn
A Shadow Man: Remastered az 1999-es kultklasszikus Shadow Mannek a ráncfelvarrott kiadása, amit a Nightdive Studios csapata készít.
Fejlesztő: Nightdive Studios
tovább

Rain on Your Parade

PC megjelenés: 2021. április 15.
XBOX One: 2021. április 15.
NS: 2021. április 15.
XBOX X: 2021. április 15.
További platform megjelenések
Rain on Your Parade tn
A Rain on Your Parade-ben a feladatunk az, hogy belerondítsunk az emberek napjába. Kis felhőnkkel a játéktér fölött manőverezve zúdíthatunk égi csapást a világra. Tönkretehetünk esküvőket esővel, autóbalesetet okozhatunk hóval vagy éppen letörölhetünk a térképről egy egész farmot egy aprócska tornádóval.
Fejlesztő: Unbound Creations
tovább

Demon Skin

PC megjelenés: 2021. április 13.
Demon Skin tn
A Demon Skin egy brutális hack’n’slash akciójáték, ami a Dark Souls, a Castlevania: Lords of Shadow és a Deadlight nyomdokaiban lépked. A játékban keveredik a folyamatos, egyedi akció az RPG elemekkel.
Fejlesztő: Ludus future
tovább

Lust from Beyond

PC megjelenés: 2021. április 11.
Lust from Beyond tn
A Lust from Beyond a 2018-ban megjelent Lust for Darkness folytatása, de egyben önálló történet is. A főhős ezúttal a Lusst'ghaa dimenziót imádó Cult of Ecstasy tagja, Victor Holloway, aki azért állt be a szektába, mert furcsa látomások gyötörték álmában, és csak itt lelhet válaszokra.
tovább

Say No! More

PC megjelenés: 2021. április 09.
IOS: 2021. április 09.
NS: 2021. április 09.
További platform megjelenések
Say No! More tn
A Say No! More-t a készítők úgy jellemezték, mint az első NPG-t, azaz NO!-Playing Game. A játékban egy gyakornok bőrébe bújhatunk bele, akinek minden vágya, hogy nemet mondjon egy olyan világban, ami az igen mellett köteleződött el. És ez a játék lényege: nemet mondani minél többszőr, minél változatosabb formában minél több embernek.
tovább

Before Your Eyes

PC megjelenés: 2021. április 08.
Before Your Eyes tn
A Before Your Eyes egy narratíva központú játék, amit szemmozgásunkkal és pislogásunkkal irányíthatunk, így mozoghatunk előre az időben pár másodpercet vagy akár éveket is. A sztori során a lelkeket a másvilágra kísérő révészt követhetjük, miközben megismerjük a főhős életének pillanatait.
Kiadó: Skybound Games
Fejlesztő: GoodbyeWorld Games
tovább

Cozy Grove

PC megjelenés: 2021. április 08.
PS4: 2021. április 08.
XBOX One: 2021. április 08.
NS: 2021. április 08.
XBOX X: 2021. április 08.
További platform megjelenések
Cozy Grove tn
Üdv a Cozy Grove-ban, ebben az sim-jellegű játékban, amely egy kísértetjárta, örökké változó szigeten játszódik. Szellemvadászként a sziget erdejeit járod éjjel-nappal, hogy rejtélyeket oldj meg és segíts a szellemeknek átkelni a túlvilágra.
Kiadó: Spry Fox LLC
Fejlesztő: Spry Fox LLC
tovább
RPG

Aron's Adventure

PC megjelenés: 2021. április 07.
Aron's Adventure tn
Az Aron's Adventure egy színes, könnyed akció-RPG, amiben Elor világán kalandozhatunk, ahol felemelkedett egy ősi gonosz. Őt és népes, több mint 40 különböző lényből álló seregét kell legyőznünk íjjal vagy karddal, miközben egy szellem társaságát és segítségét élvezzük.
Kiadó: TiMer Games
tovább

Scarlet Hood and the Wicked Wood

PC megjelenés: 2021
Scarlet Hood and the Wicked Wood tn
A Scarlet Hood and the Wicked Wood egy könnyed hangulatú, humoros kalandjáték, melyben egy varázsvilágból kell kitörnünk botcsinálta rocksztár főszereplőnkkel.
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Devespresso Games
tovább

Oddworld: Soulstorm

PC megjelenés: 2021. április 06.
PS4: 2021. április 06.
PS5: 2021. április 06.
További platform megjelenések
Oddworld: Soulstorm tn
A RuptureFarmok feje, Molluck, a Glukkon halott, Abe pedig felszabadította 300 mudokon társát a glukkonok rabigája alól. Azonban van egy kis bökkenő, amibe jólelkű hősünk nem gondolt bele: se étel, se víz, se otthon. Elhagyatva a sivatag közepén a mudokonok bánatukat egy rejtélyes italba fojtják, ami csakhamar veszélybe sodorja hirtelen jött...
Fejlesztő: Frima Studio
tovább

Lost Words: Beyond the Page

PC megjelenés: 2021. április 06.
PS4: 2021. április 06.
XBOX One: 2021. április 06.
NS: 2021. április 06.
További platform megjelenések
Lost Words: Beyond the Page tn
A Lost Words: Beyond the Page-ben egy Izzy nevű fiatal lány naplóbejegyzései kelnek életre, ezek segítségével kell rejtélyeket megoldanunk, miközben felfedezzük Estoria fantáziavilágát, amelyben a szavaknak mindennél nagyobb ereje van.
Kiadó: Modus Games
Fejlesztő: Sketchbook Games
tovább

Outriders

PC megjelenés: 2021. április 01.
PS4: 2021. április 01.
XBOX One: 2021. április 01.
XBOX X: 2021. április 01.
PS5: 2021. április 01.
További platform megjelenések
Outriders tn
A Bulletstorm fejlesztői maradtak a kaptafánál, és egy újabb sci-fi tematikájú lövöldözős játékkal álltak elő. Az Outriders egy idegen bolygón játszódik, ahol a kolonizálás kissé félresiklott, így kifejezetten veszélyessé vált. Mi egymagunk vagy akár két barátunk társaságában is nekivághatunk ennek a veszélyes világnak, amit nem csak rossz...
Kiadó: Square Enix
Fejlesztő: People Can Fly
tovább
RPG

Legends of Ellaria

PC megjelenés: 2021. április 01.
Legends of Ellaria tn
A Legends of Ellaria érdekes keveréke a nyílt világú akció-RPG-nek és a körökre osztott stratégiai játékoknak. Megalkothatod saját birodalmadat, felépítheted városaidat a népednek, megszervezheted hadseregedet, amit aztán külső nézetes módban te magad vezethetsz háborúba.
Kiadó: Larkon Studio
Fejlesztő: Larkon Studio
tovább

Roller Champions

PC megjelenés: 2021
PS4: 2021
XBOX One: 2021
NS: 2021
További platform megjelenések
Roller Champions tn
A Roller Champions a Ubisoft legújabb, 3v3-as összecsapásokra fókuszáló multis játéka, ahol görkorcsolyázva kell minél több gólt dobnunk az ellenfelünknek.
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
tovább

Praey for the Gods

PC megjelenés: 2021 Q1
PS4: 2021 Q1
XBOX One: 2021 Q1
PS5: 2021 Q1
További platform megjelenések
Praey for the Gods tn
A Prey for the Gods egy akciójáték, amelyben a magányos hősünk főszereplésével egy brutális kalandban lesz részünk egy befagyott és hóval borított vidéken, a feladatunk pedig az, hogy elpusztítsuk azokat az isteneket, amikben eddig hittünk, véget vetve ezzel az örök télnek.
tovább
RPG

King's Bounty 2

PC megjelenés: 2021 Q1
King's Bounty 2 tn
A King's Bounty sorozatnak több, mint harminc évet kellett várnia a számozott folytatásra, melyre talán rá sem ismernének az eredeti alkotói. Persze a játék magja változatlan: egy taktikai részekkel megtűzdelt RPG-nek örvendhetünk, melyben minden eddigi résznél nagyobb hangsúlyt fektettek a szerepjátszásnak.
Kiadó: Deep Silver
Fejlesztő: 1C Company
tovább