Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

RPG

Wasteland 3

PC megjelenés: 2020. augusztus 28.
PS4: 2020. augusztus 28.
XBOX One: 2020. augusztus 28.
További platform megjelenések
Wasteland 3 tn
Trilógiává érett a Wasteland. Az atomháború okozta nukleáris tél által teljesen eljegesedett Coloradoban játszódó harmadik epizód rengeteg újdonsággal kedveskedik a széria rajongóinak. A sötét hangulatot árasztó Wasteland 3 játszható mind PC platformon, mind Xbox One és PlayStation 4 konzolokon is.
tovább

Project CARS 3

PC megjelenés: 2020. augusztus 28.
PS4: 2020. augusztus 28.
XBOX One: 2020. augusztus 28.
További platform megjelenések
Project CARS 3 tn
A Project CARS 3 a Slightly Mad Studios autós szimulátorszériájának harmadik felvonása, melyben ismét valós versenypályák tucatjain mutathatjuk meg vezetési tudásunkat. A motorház alatt pontosan ugyanaz az élethű technológia dolgozik, mint eddig, a fejlesztők ugyanakkor igyekeznek új segítségeket és irányvonalat behozni, hogy azok is versenybe...
Kiadó: Codemasters
Fejlesztő: Slightly Mad Studios
tovább
IMF

Telling Lies

PC megjelenés: 2020. augusztus 23.
PS4: 2020. április 30.
XBOX One: 2020. április 30.
NS: 2020. április 30.
További platform megjelenések
Telling Lies tn
A Telling Lies címet viselő alkotás Sam Barlow első játékának, a Her Story-nak a formátumát követi, de azzal ellentétben már három-négy szereplőt szólaltat meg, műfaja pedig thriller: egy laptopot kell átvizsgálni, melynek merevlemeze tele van több évnyi NSA archív felvétellel négy ember beszélgetéseiről. A négy emberben egy közös van: egy...
Fejlesztő: Sam Barlow
tovább

Griefhelm

PC megjelenés: 2020. augusztus 20.
Griefhelm tn
Párbajozás kardokkal és egyéb közelharci fegyverekkel, középkori környezetben és stílusban? Ha a Nidhogg címe ugrik be elsőre, az nem a véletlen műve, ám a látvány ezúttal a 2D-s külső ellenére is kidolgozottabb, már csak a játékmenet a kérdéses. A Griefhelm 2020. augusztus 20-án jelent meg PC-re.
tovább

Battletoads

PC megjelenés: 2020. augusztus 20.
XBOX One: 2020. augusztus 20.
További platform megjelenések
Battletoads tn
Visszatértek az őrült bé... varangyok, a Rare csiszolatlan gyémántjai, akik évtizedekkel ezelőtt sokaknak okoztak heveny idegrángást a világ egyik legnehezebb beat 'em upjával. Most azonban, bár új fejlesztőkkel az oldalukon, de ismét itt vannak, remélhetőleg, hasonlóan izgalmas és kihívással teli játékmenet mellett. A Battletoads 2020....
Fejlesztő: Dlala Studios
tovább

Microsoft Flight Simulator

PC megjelenés: 2020. augusztus 18.
XBOX One: 2020
További platform megjelenések
Microsoft Flight Simulator tn
A Microsoft Flight Simulator a sorozatot új szintre emeli, legalábbis látvány szempontjából, ugyanis messze a legszebb játék az egész sorozatból. Rengeteg repülővel, a könnyű, kétszemélyes gépektől a hatalmas utassszállítókig műholdképek alapján kidolgozott tájak fölött röpködhetünk.
Fejlesztő: Microsoft Studios
tovább

Dreamscaper

PC megjelenés: 2020. augusztus 14.
NS: 2020. augusztus 14.
További platform megjelenések
Dreamscaper tn
Rémálomszerű környezet, szörnyetegek, minden, amit csak el tudsz képzelni a félelmeid közül. A roguelite, ARPG-k által is inspirált indie játékban álmaidban küzdesz, meghalsz, felkelsz, majd mindezt kezded elölről. A Dreamscaper 2020. augusztus 14-én jelent meg PC-re és Nintendo Switchre.
tovább

Eastern Exorcist

PC megjelenés: 2020. augusztus 14.
Eastern Exorcist tn
Egy oldalnézetes akció-RPG, melyben a kelet varázsa találkozik a misztikummal és a vallással: egy ördögűzőt alakítasz, akinek szembe kell szállnia a vallást és hited támadó szörnyetegekkel, pokoli teremtményekkel, miközben a rendkívül látványos helyszínek szinte életre kelnek melletted. Az Eastern Exorcist 2020. augusztus 14-én jelent meg PC-re.
Kiadó: bilibili
Fejlesztő: Wildfire Game
tovább

Total War Saga: Troy

PC megjelenés: 2020. augusztus 13.
Total War Saga: Troy tn
A Total War: Three Kingdoms sikere után a Creative Assembly bejelentette, hogy következő játékukkal visszatérnek a a Total War Saga-hoz, hogy elmeséljék a történelem rajongóinak a trójai háborút. Az alkotók célul tűzték ki, hogy minden a lehető leginkább valóságosnak tűnjön. Innen ered a játék jól hangzó szlogenje is: „az igazság a mítosz...
Kiadó: Sega
Fejlesztő: Creative Assembly
tovább

Parkasaurus

PC megjelenés: 2020. augusztus 13.
Parkasaurus tn
A Parkasaurus egy park-menedzselős program a DinoPark Tycoon nyomdokaiban haladva. Feladatunk nem csak annyiból áll, hogy felhúzzunk egy működőképes "Jurassic Parkot", hanem annak elkészülte után gondoskodnunk kell vendégeinkről, alkalmazottainkról és persze szeretett dinoszauruszainkról.
Kiadó: WashBear
Fejlesztő: WashBear
tovább

Dying Light – Hellraid DLC

PC megjelenés: 2020. augusztus 13.
PS4: 2020. augusztus 13.
XBOX One: 2020. augusztus 13.
További platform megjelenések
Dying Light – Hellraid DLC tn
Ez a pokol valódi, hiszen a Techland középkori/fantasy kaszaboldája lényegében majdnem a "fejlesztői pokolból" lett visszarángatva, hogy az egykoron különálló játék végül a Dying Light részeként láthasson napvilágot. Futtatásához a Dying Light alapjáték is szükséges. A Dying Light – Hellraid DLC 2020. augusztus 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re,...
Fejlesztő: Techland
tovább

Kill It With Fire

PC megjelenés: 2020. augusztus 13.
Kill It With Fire tn
Rettegsz a pókoktól? Legszívesebben kipusztítanád az összes kis mocskot, hogy helyük nyomuk se legyen, de még azt is behintenéd sóval? Ebben az esetben ezt az indie játékot nagyon fogod élvezni, hiszen itt a feladat a pókok irtása. A Kill It With Fire 2020. augusztus 13-án jelent meg PC-re.
tovább

Popup Dungeon

PC megjelenés: 2020. augusztus 12.
Popup Dungeon tn
Egy társasjátékok ihlette roguelite dungeon crawler, melynek világa papírból épült, emiatt pedig bármikor változtatható, belenyúlhat az, aki alakítja. A klasszikus RPG-k és kalandjátékok jellemzőitől kezdve itt mindent megtalálhatsz. A Popup Dungeon augusztus 12-én jelent meg PC-re.
Kiadó: Humble Games
Fejlesztő: Triple.B.Titles
tovább

Metamorphosis

PC megjelenés: 2020. augusztus 12.
PS4: 2020. augusztus 12.
XBOX One: 2020. augusztus 12.
NS: 2020. augusztus 12.
További platform megjelenések
Metamorphosis tn
A Metamorphosis egy nem mindennapi kalandjáték, melynek fő inspirációs forrása Franz Kafka Az átváltozás c. regénye volt. Itt is egy bogárként térünk magunkhoz, hogy aztán megpróbáljunk rájönni arra, miként változhatunk vissza emberré, ehhez azonban végig kell járnunk a bogár-bürokrácia kanyargós lépcsőit, szürreális szituációk egymásutánjába...
Kiadó: All in! Games
Fejlesztő: Ovid Works
tovább

Company of Crime

PC megjelenés: 2020. augusztus 08.
Company of Crime tn
Az 1960-as évek Londonja vár, hogy felépítsd a legstabilabb bűnbirodalmat, ami valaha létezett, esetleg a Scotland Yardon belül, egy elitosztag irányításával verd le a korrupciót. A döntés rajtad áll, hogy saját kezedbe vedd a város sorsát. A Company of Crime 2020. augusztus 8-án jelent meg PC-re.
Fejlesztő: Resistance Games
tovább
RPG

Horizon: Zero Dawn

PC megjelenés: 2020. augusztus 07.
PS4: 2017. március 01.
További platform megjelenések
Horizon: Zero Dawn tn
A Horizon: Zero Dawn egy különleges világba invitálja a játékost. A földi modern civilizáció már ezer éve az enyészeté, csak a romba dőlt városok emlékeztetnek rá. És még valami: az erdőket és mezőket járó, állatokra emlékeztető robotok, amik ellen örök harcot vív az iparosodás előtti szintre visszazuhant emberiség maradéka.
tovább

Horizon Zero Dawn (PC)

PC megjelenés: 2020. augusztus 07.
Horizon Zero Dawn (PC) tn
PC-re is ellátogat a PS4 egyik legjobb és legnépszerűbb exkluzív játéka, a Horizon Zero Dawn, melyben egy hatalmas, nyitott és rendkívül izgalmas poszt-apokaliptikus világot kell bejárnunk, amit robotszerű lények uralnak. A Complete Edition az alapjáték mellett a The Frozen Wilds kiegészítőt is tartalmazza.
tovább

IL-2 Sturmovik: Desert Wings – Tobruk

PC megjelenés: 2020. augusztus 06.
IL-2 Sturmovik: Desert Wings – Tobruk tn
Bár nem mai, de még mindig kínál meglepetéseket: az IL-2 Sturmovik világa visszavár, méghozzá a második világháború Észak-Afrikai hadszínterére, ahol a homokdűnék felett küzdhetünk meg ellenfeleinkkel. A 2017-es Cliffs of Dover Blitz Edition szükséges a kiegészítő futtatásához. Az IL-2 Sturmovik: Desert Wings – Tobruk 2020. augusztus 6-án jelent...
tovább

World of Warcraft: Shadowlands

PC megjelenés: 2020
World of Warcraft: Shadowlands tn
A World of Warcraft: Shadowlands a WoW következő nagy kiegészítője, mely a címéhez méltó módon átjárást biztosít nekünk a halottak birodalmába is.
tovább

Tesla Force

PC megjelenés: 2020. augusztus 05.
Tesla Force  tn
A 10tons Ltd. viszi tovább azt a vonalat, amit már évekkel ezelőtt megkezdett, avagy szórakoztató lövöldékben párosít témákat, miközben procedurálisan generált missziókban ömleszti az ellenfeleket. Ezúttal Tesla és társai küzdenek a Cthulhu-mítoszból is származó szörnyetegekkel, de nincs mitől félni, mikor maga Lovecraft is a csapatban van. A...
Kiadó: 10tons Ltd.
Fejlesztő: 10tons Ltd.
tovább