Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Left Alive

PC megjelenés: 2019. március 05.
PS4: 2019. március 05.
További platform megjelenések
Left Alive tn
A Left Alive egy túlélésre kihegyezett akcióprogram, mechekkel és más futurisztikus elemekkel megbolondítva. A történet a Front Mission sorozat világában játszódik, három főszereplővel. A játék mögött igen komoly nevek állnak: a fejlesztést a Final Fantasy-n és a Kingdom Hearts-en is dolgozó producer felügyeli, míg a művészeti munkákért egy...
Kiadó: Square Enix
Fejlesztő: Square Enix
tovább

Anthem

PC megjelenés: 2019. február 22.
PS4: 2019. február 22.
XBOX One: 2019. február 22.
További platform megjelenések
Anthem tn
Eme sci-fi világú játékban mi egy zsoldost alakítunk, aki a világbékéért harcol egy idegen bolygón. Klassz kis harci páncélunk embere feletti képességeket ad, például repülhetünk, ideig-óráig golyóállóak lehetünk, jó nagy tockosokat oszthatunk, stb. És persze olyan tűzerővel bírnak, hogy ha idejében felkelnek, a második világháború délre...
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: Bioware
tovább

Haven

PC megjelenés: ismeretlen
PS4: ismeretlen
XBOX One: ismeretlen
További platform megjelenések
Haven tn
A Haven a Furi fejlesztőinek új játéka, mely egy szerelmes párról szól, akik egy távoli bolygóra menekülnek, hogy együtt lehessenek.
Kiadó: The Game Bakers
Fejlesztő: The Game Bakers
tovább

Crossroads Inn

PC megjelenés: 2019
XBOX One: 2019
További platform megjelenések
Crossroads Inn tn
A Crossroads Inn egy valósidejű szimulátor játék, melyben egy középkori kocsmát kell felépíteni és menedzselni, boldoggá téve a vendégeket és folyamatosan igazodva az igényeikhez.
Kiadó: Klabater
Fejlesztő: Kraken Unleashed
tovább

Metro: Exodus

PC megjelenés: 2019. február 15.
PS4: 2019. február 15.
XBOX One: 2019. február 15.
További platform megjelenések
Metro: Exodus tn
A Metro: Exodus története nem sokkal a Last Light után veszi fel a fonalat, a középpontjában pedig természetesen újfent Artyom áll. A világ teljesen megnyílt, bár ez talán furán hangozhat egy Metro-játék esetében, ami már címében is szűk játéktérre utal, és hát az eddigi két epizódra nem is éppen a nagy nyitott terek voltak jellemzőek – annak...
Kiadó: Deep Silver
Fejlesztő: 4A Games
tovább

Far Cry: New Dawn

PC megjelenés: 2019. február 15.
PS4: 2019. február 15.
XBOX One: 2019. február 15.
További platform megjelenések
Far Cry: New Dawn tn
A Far Cry: New Dawn egy szempontból próbált újítani a megszokott poszt-apokaliptikus világokhoz képest: a világvége ezúttal nem lepukkant. A Föld nem lett végtelen sivatag, nem romos, kiégett házak között kell grasszálnunk, éppen ellenkezőleg: a természet fénykorát éli, színesbe borultak a mezők, zöldellnek az erdők, és itt-ott kisebb-nagyobb,...
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
tovább

Hollow Knight: Silksong

PC megjelenés: ismeretlen
NS: ismeretlen
További platform megjelenések
Hollow Knight: Silksong tn
A Team Cherry népszerű metroidvania stílusú játékának folytatása, a Hollow Knight: Silksong teljesen új hőst, helyszíneket és ellenfeleket hoz be a képbe.
Kiadó: Team Cherry
Fejlesztő: Team Cherry
tovább

Trials Rising

PC megjelenés: 2019. február 12.
Trials Rising tn
A Trials Rising lényegében ugyanaz, mint az elődje, a Fusion volt, csak a fejlesztők mindent a négyzetre emeltek. Szebb a grafika, dögösebb a zene, ötletesebbek, ennél fogva nyaktörőbbek az ezúttal valós helyszíneken átívelő versenypályák, illetve még több, még színesebb cuccot gyűjthetünk be jutalomként, amikkel aztán talptól skalpig és...
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: RedLynx
tovább

God Eater 3

PC megjelenés: 2019. február 08.
PS4: 2019. február 08.
További platform megjelenések
God Eater 3 tn
A God Eater 3 a Shift 2010-ben kezdődő akció-kalandjáték sorozatának a legújabb darabja, melyben a God Eaters nevű elit alakulat tagjai szállnak szembe a világot elpusztítani akaró Aragamival.
Fejlesztő: Shift
tovább

Fear the Wolves

PC megjelenés: 2019. február 06.
Fear the Wolves tn
Az egykor a S.T.A.L.K.E.R.-en dolgozó fejlesztők, akik legutóbb a Vostok Games égisze alatt a Survarium című MMOG-t hozták el nekünk, most egy battle royale stílusú programot készítettek el. Ez a Fear the Wolves, amiben újfent Csernobilbe látogathatunk el, ahol persze megint minden sugárzik, de nem a boldogságtól.
Kiadó: Vostok Games
Fejlesztő: Vostok Games
tovább

Apex Legends

PC megjelenés: 2019. február 04.
PS4: 2019. február 04.
XBOX One: 2019. február 04.
További platform megjelenések
Apex Legends tn
A Respawn Entertainment ingyenes Battle Royale játéka, mely létezésének bejelentése után egy nappal azonnal elérhetővé vált három platformon. A sajtó és közönség a játékot eredetileg a Titanfall harmadik részének hitte, azonban hamar kiderült, hogy a Respawn az Apex Legendsen dolgozott. Terveik szerint legalább 10 éven át aktívan támogatják majd...
tovább

Genesis Alpha One

PC megjelenés: 2019. január 29.
PS4: 2019. január 29.
XBOX One: 2019. január 29.
További platform megjelenések
Genesis Alpha One tn
A Genesis Alpha One a Radiation Blue első játéka, egy roguelike-FPS-bázisépítő-túlélő elemeket tartalmazó program.
Kiadó: Team17
Fejlesztő: Radiation Blue
tovább

Planetside Arena

PC megjelenés: 2019. január 29.
Planetside Arena tn
A Planetside Arena a névadó Planetside 2 egy mellékága, mely ugyan nem globális konfliktusokra fókuszál, de ettől még igen hatalmas, összesen 500 fő megmozgató csatáknak nézünk elébe. Mindezt olyan fókuszált játékmódok teszik teljessé, mint a battle royale, Capture the Flag, Conquest, vagy éppen a jó öreg Team Deathmatch.
Kiadó: Daybreak Games
Fejlesztő: Daybreak Games
tovább

Resident Evil 2 (remake)

PC megjelenés: 2019. január 25.
PS4: 2019. január 25.
XBOX One: 2019. január 25.
További platform megjelenések
Resident Evil 2 (remake) tn
Miután a Capcom újra elkészítette az első Resident Evilt és több korábbi részt is remasterelt, végre beadta a derekát, hogy újra elkészítsék a Resident Evil 2-t. Ennek köszönhető a vadonatúj Resident Evil 2, amely a kornak megfelelő grafikával és a modern Resident Evilekre jellemző játékmenettel bír.
Kiadó: Capcom
Fejlesztő: Capcom
tovább

Battlefleet Gothic: Armada 2

PC megjelenés: 2019. január 24.
Battlefleet Gothic: Armada 2 tn
A Battlefleet Gothic: Armada 2 a Games Workshop asztali játékán alapuló videojáték folytatása, mely ezúttal mind a 12 játszható fajt felvonultatja, és több kampányt is kapunk. Ezen felül minden eddiginél nagyobb csatákkal és jobb játékegyensúllyal várja az űrstratégákat a Tindalos játéka.
tovább

When Ski Lifts Go Wrong

PC megjelenés: 2019. január 23.
NS: 2019. január 23.
További platform megjelenések
When Ski Lifts Go Wrong tn
A When Ski Lifts Go Wrong egy logikai játék a Poly Bridge nyomán, melyben hidak helyett sífelvonókat kell építenünk.
Kiadó: Curve Digital
Fejlesztő: Hugecalf Studios
tovább

Senran Kagura Burst Re:Newal

PC megjelenés: 2019. január 22.
Senran Kagura Burst Re:Newal tn
Az újrakiadások, felújítások és komplett újraértelmezések forgatagában a Senran Kagura is visszatért a gyökereihez, hogy teljesen új formában mutassa be a hagyományostól igen távol álló, telt idomokkal teli vízióját a modern nindzsákról és mindennapjaikról.
Fejlesztő: Tamsoft
tovább

Ace Combat 7: Skies Unknown

PC megjelenés: 2019. január 18.
PS4: 2019. január 18.
XBOX One: 2019. január 18.
További platform megjelenések
Ace Combat 7: Skies Unknown tn
Az Ace Combat 7: Skies Unknown című játék a 2015-ös PlayStation Experience-n lett leleplezve. A játék az Ace Combat 6 folytatásaként szolgál. A Sony konzolján exkluzív tartalmakat kapott a Namco Bandai alkotása: nemcsak támogatja a PS VR-t, de külön missziókat is készítettek, amiket csak ebben a változatban élvezhetnek a pilóták. A program...
Fejlesztő: Namco Bandai
tovább

The LEGO Movie 2 Videogame

PC megjelenés: 2019
PS4: 2019
XBOX One: 2019
További platform megjelenések
The LEGO Movie 2 Videogame tn
A LEGO kaland 2 mozifilm eseményein alapuló The LEGO Movie 2 Videogame során idegen megszállók romba döntik LEGO-várost, így Emmet, Lucy és más hősies karaktereken a sor, hogy világukat hátrahagyva megmentsék barátaikat a Systar-rendszer furcsa lakóitól.
tovább

Prodeus

PC megjelenés: 2019
Prodeus tn
A kilencvenes évek lövöldéit idéző Prodeus két ember keze munkája: Mike Voeller és Jason Mojica már jelentős tapasztalattal bír a játékiparban. A Doom és kortárasai nagy hatást gyakoroltak a játékra, visszatér a kulcskeresgélés, a brutális fegyverarzenál, és a hektoliterszám fröcsögő vér - mi más kell még?
tovább