Kérjük jelentkezz be!
Impresszum

Kiadó:

Esport1 Kft.

Cím: 1135 Budapest, Szegedi út 37-39.

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-298495

Ügyvezető igazgató: Mocsai Norbert

 

PC Guru szerkesztőség:

Cím: 1135 Budapest, Szegedi út 37-39.

E-mail: info@esport1.hu

PC Guru magazin:

Főszerkesztő: Szikora Márk (Sziky) szikora.mark@esport1.hu

Felelős szerkesztők:

 Preview and review inquiries should be sent to szikora.mark@esport1.hu

 

A www.pcguru.hu és kapcsolódó honlapokon található tartalmak reprodukálása bármely módon és bármely nyelven, egészben vagy részben az Esport1 Kft. előzetes írásos engedélye nélkül szigorúan tilos. Minden jog fenntartva.

A Esport1 Kft. a www.pcguru.hu és kapcsolódó honlapokon található információkat a legnagyobb gondossággal állítja össze. Tévedések, félreértések és téves információk előfordulása azonban nem zárható ki teljes mértékben. A Esport1 Kft. nem vállal felelősséget az adatok és információk mindenesetre kiterjedő alkalmazhatóságáért. Az adatok és információk helyességét a felhasználónak az egyedi esetekre vonatkozóan felül kell vizsgálni.

A Esport1 Kft. nem vállal felelősséget a www.pcguru.hu és kapcsolódó honlapokon található, más honlapokra mutató hivatkozások által elért honlapok tartalmáért, továbbá nem vállal felelősséget a www.pcguru.hu és kapcsolódó honlapokra mutató honlapok tartalmáért.

A Esport1 Kft. nem rendelkezik befolyással a www.pcguru.hu és kapcsolódó honlapokon található, továbbá a Esport1 Kft kiadványaiban megjelenő adatok és információk felhasználására vagy továbbadására, ezért a Esport1 Kft. nem vállal felelősséget az adatok és információk felhasználásából vagy továbbadásából keletkező károkért és egyéb következményekért.