• Két hét múlva megjelenik a King’s Quest második része
  • December 16-án fut be a King’s Quest: Rubble Without a Cause
  • Már megvásárolható a King’s Quest: The Complete Collection és a Season Pass is
  • Decemberben PS4-re a PS Plus előfizetős ingyen tölthetik le az első részt

A kalandjáték zsáner egyik nagy klasszikusa, egyszersmind a Sierra Entertainment egyik legfontosabb tulajdona, a King’s Quest, amely elsőként 1984-ben szórakoztatta a játékosokat Graham mesés kalandjaival, és noha a sorozat a 90-es évek végén, a kalandjáték stílussal együtt, a háttérbe vonult, most főnixmadárként feltámadt, és epizodikus formában tért vissza közénk, hogy újabb kalandokra invitáljon minket Daventry királyságába. Az öt fejezetből és egy epilógusból álló történet során Graham múltbéli kalandjait élhetjük át, azt, hogyan vált azzá a bátor hőssé, akit most ismerhetünk.

A sorozat második része, amely a Rubble Without a Cause címet kapta, december 16-án fog megjelenni, PC mellett PS4, Xbox One, PS3 és Xbox 360 konzolra. Ebben az öreg Graham egy újabb történetét élhetjük át, ezúttal azt, amikor egy goblinbanda tartja sakkban a királyságot, hősünknek pedig, aki egyébként nincs felkészülve erre az egészre, bizonyítania kell, hogy valóban egy olyan rátermett vezető, akit a népe megérdemel. De vigyázat! Az útközben hozott döntéseknek komoly hatása lehet azokra, akik a legközelebb állnak hozzánk.

A Sierra továbbá bejelentette azt is, hogy mától megvásárolható a King’s Quest: The Complete Collection, amely az egész sorozatot foglalja magába, valamint a King’s Quest Season Pass, amelyben a második, a harmadik, a negyedik és az ötödik epizód található. Ezen kívül, a PlayStation Plus előfizetők decemberben PS4-re ingyen tölthetik le a sorozat első részét, A Knight to Remembert.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!