Krízis a SteamenA Valve és a Crytek ma jelentette be, hogy az alap Crysis, és a Warhead is megvásárolható lesz az online bolt rendszerén keresztül, valamint a kettőt egy csomagban is letölthetjük.

„Az a milliónyi játékos, aki hétről hétre a Steamet használva játszik a manapság kapható legjobb játékokkal, azok imádni fogják a Crysis Warheadet. A Crytek Hungary amellett, hogy új élményeket biztosít a játékosoknak, nagyszerű munkát végzett a CryEngine 2 optimalizálása terén is. Örömmel nézünk elébe, hogy ezt, és az eredeti Crysist is a Steam rendszerén árusítsuk.” - Avni Yerli, a Crytek ügyvezető igazgatója.

Az árak a következőképpen alakultak: az alap Crysis 60 dollárba kerül, a Warheadért 35 zöldhasút kérnek, az extra csomag, amiben mind a két játék benne foglaltatik, 95 dollárt kóstál. A fent említett címekre jelenleg csak előrendelést fogadnak el, majd a Warhead bolti megjelenése után válnak letölthetővé. (Csak zárójelben közlöm, hogy a Play.com-on 8 dollárral olcsóbban lehet hozzájutni a Warheadhoz. Ott csak 15 fontot, azaz 27 dollárt kérnek.)



A Valve más kedvező ajánlatokkal is kedveskedik a vásárlóinak, ugyanis a Cinemax 10. évfordulójának alkalmából a Gumboy - Crazy Adventures, és a Gumboy Tournament együtt csak 5 dollárba kerül.

Továbbá, ha a Multiwinia: Survival of the Flattest játékot szeptember 19. előtt vesszük meg, megkapjuk mellé a Darwiniát ingyen.

(Minden link a játéknak megfelelő Steam oldalra vezet, ha valaki vásárolni szeretne.)