Pár napja Dzséjt kollégám írt a Lawbreakers gyenge rajtjáról. Bár a kritikák pozitívak, a Steamspy adatai szerint eddig mindösszesen 40 ezren vásárolták meg a Boss Key Productions játékát, és ezen játékosok sem töltenek el a programmal öt óránál többet. Sőt, 11-én összesen 1887 ember választotta pihenésnek az online lövöldét. Cliff Bleszinski azonban nem aggódik, szerinte biztos sikeres lesz a játék.

A következőképp foglalta össze véleményét: "Ez egy maraton, nem egy sprintverseny. Sokkal szívesebben látom a játékomat egy alulértékelt címnek, ami szépen lassan kapaszkodik felfelé, hogy aztán elnyerje a játékosok bizalmát, mint egy hypeolt címnek, ami végül nem teljesít megfelelően. Támogatni fogjuk a címet, felhívjuk rá az emberek figyelmét. Hosszú életű programnak kell lennie, nem olyannak, ami egyik pillanatról a másikra elveszíti játékostáborának nagy részét, csak azért mert megjelent a rendes évi felvonás."

Az biztos, hogy a Lawbreakers az elkövetkező hónapokban csak bővülni fog. Kap egy új karaktert, jönnek hozzá új térképek és játékmódok, díszítőelemek: a Boss Key most a Lawbreakersszel kel és fekszik, és nem is akarják elengedni azt egy ideig.