• A For Honor egy főleg a multiplayer élményre kihegyezett TPS lesz
  • 4v4 meccseken vehetünk majd részt
  • Ennek ellenére lesz szóló kampány is
  • Kulcselemként kezelik az egyszemélyes módot a késztők

Bár már az E3 2015-ön megtett bejelentéskor kiderült, hogy a 4v4 összecsapásokra épülő For Honor tartalmaz egyszemélyes játékmódot, sokan kételkedtek ebben a dologban, ami abból is látszik, hogy Stephane Cardin a Producer Highlights című videóban azt mondta, hogy rengetegen kérdezősködtek erről.

„Az egyik legtöbbet feltett kérdés az volt, hogy lesz-e egyszemélyes kampány. Van szóló kampány, és megígérhetem, hogy lesz is. Ez az egyik kulcselem, amin jelenleg dolgozunk, és alig várom, hogy minél előbb megmutathassuk, ahogy azt tettük a multiplayer esetében is” – mondja ezt el a videó ötödik percében.

Érdekes továbbá a műsor eleje, amiben Cardin arról beszél, miért döntöttek úgy, hogy az E3-on egy élőben játszható demóval felvértezve jelentik be a játékot. Nos, a motiváció nem bonyolult, de az elmúlt pár évben történtek fényében (lásd: Watch Dogs és Aliens: Colonial Marines blama) dicséretes: nem akartak egy CGI trailer mögé bújva várni a játékosok reakcióira, hanem azt akarták, hogy ott helyben kipróbálhassák a programot és az alapján véleményezzék azt.