Egyet s mást már lehet tudni The Order: 1886-ról, így arról a csoportról is, amelyben a főhős, Sir Galahad lesz a legkiválóbb harcos, egyben az a karakter, akit irányíthatunk. Most egy japán bemutató keretében megosztottak még velünk néhány apró információt a Kerekasztal helyi lovagjairól.

Az úgynevezett Lovagok egy elit csapat, a Rend tagjai (azért a nevek terén nem erőltették meg magukat az alkotók), akiknek feladata az emberiség védelme az ellenség ellen -- ezek ugye a félvérré mutálódott emberek. Hogy mikor alapították meg a Rendet és vele együtt a Lovagokat, azt senki sem tudja, de állítólag régebbi, mint a Brit Birodalom. Egy biztos, aki tagja ezen elit klubnak, azt a Birodalom nagy becsben tartja. Tagjai a legmodernebb felszerelést kapják -- ez persze annyira nem csoda, hiszen ők csak olyan bűnesetekkel foglalkoznak, aminek köze van ellenségeikhez. Hűségük a korona és a birodalom felé rendíthetetlenebb, mint James Bondnak, de van egy közös titkuk.

A titoknak persze a korábbi információk alapján valószínűleg köze van a Lovagok életét meghosszabbító Fekete Vízhez, ám a részletek természetesen a játék megjelenéséig valószínűleg homályban maradnak. A PS4-exkluzív The Order: 1886 misztikumban és intrikákban úgy tűnik nem szenved majd hiányt, már csak az a kérdés, hogy mikor jelenik meg. A pletykák 2014-ről szólnak, de se a fejlesztő, se a kiadó nem adott még csak halvány utalást sem arra, hogy ez igaz lenne.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!