• Egy ideje pletykálnak a Mafia 2 remasterelt változatáról
  • Most újabb nyom mutat arra, hogy lesz egy Mafia 2: Definitive Edition

Hányattatott sorsú a Mafia-trilógia. Az első, zseniális epizódot egy szórakoztató, de elődjét már fel nem érő második epizód követett, amit aztán „megkoronázott” egy véleményem szerint nagyon hangulatos, szintén szórakoztató, de vitathatatlanul több sebből vérző harmadik rész. És, hogy lesz-e Mafia 4? Nos, szinte biztos, hogy lesz, csak azt nem tudni, mikor és kik fogják készíteni.

Ami viszont egyre biztosabb, az a Mafia 2 felújított változatának megjelenése. Erről ugyanis már tavaly szeptemberben hallottunk – és ekkor pletykáltak a Mafia 4-ről is –, ekkor ugyanis a Take Two nemrég három védjegyet is bejegyzett a Mafia széria kapcsán. Sokak szerint ezek közül kettő egy potenciális folytatáshoz köthető, a harmadik pedig a második rész felújításához.

Most pedig a Dél-Koreai korhatár-besoroló szervezet honlapján tűnt fel a Mafia 2: Definitive Edition, ami lényegében megerősítése annak, hogy nem csak készül egy ilyen kiadás, de a megjelenése sincs már messze. A platformokat jelenleg még nem tűntették fel, de szinte biztos, hogy amennyiben jön, elérhető lesz PC-n, PS4-en és Xbox One-on is, de talán a Switch sem marad ki a szórásból.

Támogasd te is a PC Gurut!