Februárban elindítottuk támogatói programunkat, azzal a céllal, hogy a közösségi támogatás révén ti is segíthessétek a PC Guru hosszú távú működését, hogy még több hírrel, teszttel, előzetessel, kritikával, beszámolóval és videóval kedveskedhessünk számotokra.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik ebben a hónapban segítettek bennünket támogatóként. Hálánk jeléül pedig - az ESET kód mellett - egy extra ajándékkal kedveskedünk számukra: minden februári támogatónk kap egy 2 főre szóló jegyet a Talpig fegyverben c. film március 3-i premier előtti vetítésére.

marciusban-is-folytatodik-a-pc-guru-tamogatoi-programja.jpg

A támogatói program természetesen márciusban is folytatódik. A következő hónapra szóló támogatói csomagot március 1-én 0:01-től érhetitek majd el a Támogatás fülön. A csomagban ezúttal is ott lesz a vírusvédelmet biztosító ESET kód, amely április 15-ig lesz érvényes.

Köszönjük mindenkinek, aki támogatja a PC Gurut!

GYAKORI KÉRDÉSEK

  • Miért támogassam a PC Guru szerkesztőségét?

Mert a hirdetés+olvasói támogatás biztosítja igazán a PC Guru pillérjeit.

  • Hogy tudom támogatni a szerkesztőséget?

Jelenleg egyfajta támogatói csomagra/befizetésre van lehetőséged. A befizetés bankkártyával lehetséges.

  • Mennyi pénzre van szükségetek?

Jelenleg 1000 forintos csomagra van opció.

  • Mire használjátok a pénzt?

A jó cikkek és videókat elkészítése munka, amin valaki dolgozik. Szeretnénk minél több jó anyagot csinálni, erre fogjuk költeni a pénzt. Támogatásoddal a PC Guru függetlenségét is erősíted.

  • Amit nektek adok, az közérdekű adománynak számít?

Nem.

  • Cégként is támogathatom a Gurut?

Igen, semmi akadálya, de tudd, hogy helyes könyvelés esetén más költségtípusokkal szemben ez nem fogja csökkenteni a társasági adód alapját.

  • Az adóm 1%-át fel tudom ajánlani nektek?

Nem. Az adó 1%-át csak nonprofit szervezetek gyűjthetik.

  • És még azt szeretném kérdezni…

Ha a támogatással kapcsolatban egyéb kérdésed van, akkor az info (kukac) skorpioprint (pont) hu címre írj nekünk, és igyekezni fogunk minél gyorsabban válaszolni!

Szerződési feltételeink (kattints a szövegre)