A 2K Games legfrissebb bejelentésében részletesen közölte, azon ajándékok listáját, amit a Mafia 3 gyűjtői kiadásának megrendelői fognak kapni az októberben megjelenő teljesjáték mellé.

A Mafia 3 Collector’s Edition 150 dolláros (kb. 45 ezer forint) áron a teljesjáték mellett, egy 56 oldalas art bookkal, két Playboy litográfiával, a főszereplő, Lincoln Clay dögcéduláival, és néhány műbőr poháralátéttel érkezik. Ezenfelül találhatunk még benne érdekességként két darab bakelit lemezt is, amelyekből az egyik a Jesse Harlin és Jim Bonney által komponált játékzenéket tartalmazza, illetve a másik lemezen pedig játék által megjelenített korszak nagy előadóinak dalait találhatjuk, mint a The Animals, Sam Cooke, Otis Redding és Carla Thomas, vagy a The Rolling Stones, amelyeket a Mafia 3-ban is hallhatjuk majd. Végül pedig egy season passt is kapunk, amivel majd a még be nem jelentett DLC-ket tölthetjük le ingyenesen.

mafia-collectors-edition.jpg

A Mafia 3 megjelenése ez év október 7-én lesz, és PC-n, Xbox One-on, és PS4-en látogathatunk majd el a 60-as évek korszakát idéző New Bordeaux-ba.