Jövő héten, egészen pontosan március 12-én a boltokba kerül a StarCraft II-saga második része, a zergekre koncentráló Heart of the Swarm -- ám ez nem jelenti azt, hogy a csapat most egy hosszú pihenőt kapna a következő epizód fejlesztése előtt, sőt a munkálatok már meg is kezdődtek a protoss-központú Legacy of The Voidon.

A Blizzard nemrég tartott a Redditen egy kérdezz-feleleket (a fejlesztőknél a teljes anyag megtalálható), melyen természetesen szóba került sorozat harmadik és egyben utolsó darabja is. Az Archvil3 nevet használó rajongó többek között aziránt érdeklődött, hogy hol tartanak a munkálatokkal, amire a gyártásvezetői szerepkört betöltő Dustin Browder azt felelte, hogy már nekiláttak a Legacy of The Void történetének és küldetéseinek.

A Blizzardnál összesen 80 fő, s több száz minőségbiztosítással, átvezető videókkal és egyebekkel foglalkozó személy dolgozik a StarCraft-sorozaton -- ebből nem tudni, hogy jelenleg mennyi foglalkozik a Legacy of The Voiddal, de valószínű, hogy a művészek és az írók már ezen törik a fejüket, míg a programozók nagy része még a Heart of the Swarm technikai részét bütyköli.