Megint késik a Rayman Legends: a játék március helyett csak valamikor szeptember elején fog megjelenni -- jó hír viszont, hogy nem csak Wii U-ra, hanem Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is elérhető lesz. Persze az, hogy ez mennyire jó hír, csak nézőpont kérdése, hiszen a Nintendo-táborba tartozóknak még többet kell várni, ám aki valamelyik konkurens asztali gépét birtokolja, annak ez egy kellemes meglepetés.

Úgy látszik a fejlesztők mégiscsak találtak egy jó megoldást arra, hogy a Wii U verzióban fontos szerepet játszó érintésérzékeny kijelzőhöz köthető funkciókat megvalósítsák azon a két konzolon, ami gyárilag nem tartalmaz ilyen lehetőségeket, bár kétséges, hogy csupán a probléma áthidalása szólt az átiratok mellett.

A kiadó nem árulta el, hogy miért lesz még két verzió, de esélyes, hogy a Wii U gyengécske eladásai miatt a franciák nem merték megkockáztatni az exkluzivitást, s inkább két megbízható platformmal erősítenek -- a Rayman Legends Wii U-ra, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egy időben fog megjelenni.