Ma végre megjelent az első valódi, hivatalos felvétel a Mass Effect: Andromeda játékmenetéről, és mivel személyes kedvencem a széria, ezért én is nagyon örültem ennek (kicsit visszafogottan fogalmaztam). Nem merem megszámolni, hogy a mai napon hányszor tekintettem meg ezt a bizonyos előzetest, de a lényeg az, hogy az apróbb részletekre is igyekeztem kellő figyelmet fordítani, és szerintem lenyűgöző lett az, amit a Bioware ma prezentált nekünk. Viszont természetesen szerintem sem lett tökéletes a játék jelenlegi állapota, például a mimika kicsit darabosnak érződik (ezzel már az eredeti trilógia idején is volt probléma).

Engem ez szinte egy picit sem zavart, de volt olyan, akit jobban megérintett a dolog, így a rajongók egy része érdeklődni kezdett az esetről a fejlesztőknél. A Bioware csapatának néhány főbb tagja készségesen válaszolt is a feltett kérdésekre. Szerintem Mac Walters szavaival lehetne legjobban összefoglalni a csapat által képviselt hozzáállást: „addig fogjuk csiszolni a játékot, amíg ki nem tépik azt a kihűlt holtesteink kezei közül.”

 

Szóval számíthatunk arra, hogy nem csak a játék ezen komponense, de valószínűleg szinte minden egyéb eleme is javulni fog a megjelenésig, és ennek az EA sem fog gátat szabni. Ti már várjátok a 2017-es megjelenést? Én már nagyon szívesen körülnéznek az Androméda-galaxis ismeretlen terepein, de ha többet kell várni egy jobb játék reményében, akkor örömmel várok még tovább is.