A Game Informer interjút készített a Bioware Montreal egyik legfontosabb tagjával, aki nem más, mint Mac Walters, a Bioware Montreal Creative Directora (és egyben az előző Mass Effect vezető írója). Sok kérdést tettek fel, sok kitérő választ kaptak, de néhány újabb pontos részletet tudtunk meg.

PC-n a játék többel fog futni, mint 30 FPS, de azt Mac nem jelentette ki egyértelműen, hogy egyáltalán nem lesz limit ilyen téren. Konzolom 30 FPS-es limitre kell számítanunk, arról nem adott pontos információt, hogy PS4 Prón az erősebb hardver ennél jobb teljesítményt fog biztosítani, vagy sem.

Már az is biztos, hogy a játék során támogatást nyújtó társaink nem tudnak majd meghalni, de az még bizonytalan, hogy a Mass Effect: Andromeda egy újabb trilógia kezdete lesz-e. A csapat emiatt még nem biztos abban, hogy a játék mentéseiben olyan nyomot hagynak majd a döntéseink, amik a lehetséges folytatásokra is kihatással lehetnek. Valamint még az is kérdéses, hogy érkezik-e majd olyan DLC, ami csapatunkat új egyéniségekkel bővíti.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!