Mindig örömteli hír, ha a fejlesztők kiadnak egy modkészletet, hiszen ha a közösség elég aktív, akkor gyakorlatilag a végtelenségig, de a következő játék megjelenéséig egészen biztosan el leszünk látva új, kreatív tartalmakkal, ráadásul ingyen, s ki tudja, talán még egy teljesen új sorozat is születhet egy jobb modifikációból -- láttunk már ilyet.  Most a Torchlight II kapta meg a régóta várt fejlesztői készletét.

A GUTS névre keresztelt csomag elérésének két módja van: aki a Steamen használja a játékot, az a kliens Könyvtár nézetében, a keresés melletti legördülő menü (Minden játék, Telepített stb.) Kellékek opciójára kattintva keresheti meg a listában a Torchlight II GUTS elemet, amit aztán duplakattintással telepíthet fel. Aki viszont nem a Valve programján keresztül éri el a játékot, annak a friss hibajavítást (1.22.x.x) kell felraknia, s a főmenüben találja a szerkesztőt.

A csapat a kezdők számára létrehozott egy külön Wikipediát, ahol az alapokat sajátíthatjuk el, illetve már működik a kapcsolódó Steam Workshop oldal is, ahol a munkáinkat oszthatjuk meg a közösséggel -- a Runic Games két bemutatódarabja (Respec Potion, Eight Player Multiplayer) mellett már most számos kisebb modot lehet letölteni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!