• Készül a második rész
  • Már elkezdődött a forgatás
  • Megjöttek az első képek

Bár szinte minden kritika lehúzta és elhordták a legnagyobb trash-horrornak, ami az utóbbi években mozikba került, a Micimackó: Vér és méz durván 5 és fél milliót szedett össze a kasszáknál. Rhys Frake-Waterfield visszatér a rémséges Micimackó slasher-horror folytatás rendezőjeként, a forgatás pedig már meg is kezdődött. A The Hollywood Reporter most megosztotta az első képeket a filmből, amelyeken Christopher Robin, Malacka, Bagoly és maga Micimackó fiatalabb változata is látható.

"Nagyobb és gonoszabb. A folytatásban új lények, új szereplőgárda és rengeteg haláleset lesz" – mondta Rhys Frake-Waterfield író és rendező. "Ezúttal azonban Micimackó és barátai elhagyják a Százholdas pagonyt, hogy a csendes Ashdown közösségébe vigyék a horrort!" Egy nagyobb név is csatlakozott a stábhoz, méghozzá Simon Callow (Vaják) személyében. A film készítői szerint Callow egy kulcsfontosságú karaktert alakít, akinek sötét múltja valamilyen módon kapcsolódik Christopher Robinhoz.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.