Múlt hónapban adtunk hírt arról, hogy a 343 Industries, az Xbox Entertainment Studios és Sir Ridley Scott cége, a Scott Free Productions egy digitális Halo-projekten kezdett dolgozni. A projekt élére maga Scott és a Free TV elnöke, David Zucker állt, a rendezést pedig Sergio Mimica-Gezzan vállalta el, valamint pletykáltak Paul Scheuring, a Szökés egyik írójának részvételéről is -- a The Wrap internetes magazin ezt már tényként kezelte.

Ahogy abban is egészen biztos a portál, hogy a Férjem védelmében és a Gyilkos hajsza című sorozatokban feltűnt Mike Colter szintén csatlakozott a stábhoz. Ő állítólag egy Marlowe nevű figurát fog játszani, aki a leírás szerint felemelkedő csillag egy futurisztikus hadseregben (esetleg az UNSC?), miközben gondjai vannak a katonai élettel, azonban a harci helyzetekben tanúsított hideg logikája és óvatossága inspirálja Spartan kollégáit. Ez persze így elég soványka és sablonos, ám tömör karakterleírásokból hiba lenne messzemenő következtetéseket levonni.

Emellett kiderült, hogy a mű (sorozat? film?) még 2014 vége előtt bemutatásra kerül, valamint többet megtudhatunk róla az idei E3-on. Persze tegyük hozzá, hogy a The Wrap sem tévedhetetlen, Colter például még semmiféle kommentet nem fűzött az ügyhöz.

mike-colter.jpg