Bár már a tavalyi első PC Guru Shown is tartottunk eSport bajnokságot, kizárólag a League of Legends-játékosoknak, idén emeljük a tétet: az október 17-én és október 18-án megrendezésre kerülő Mondogames PC Guru Show-n összesen négy játékban mutathatjátok meg a tudásotokat!

Heroes of the StormHearthStone és StarCraft2 versenyek online selejtezői NightCup formátumban zajlanak, október 3-án. A négy győzedelmes csapat/játékos ezután ismét megmérkőzik egymással, hogy a rendezvényen a két legjobb csapat/játékos csillogtathassa meg tudását a hatalmas közönség tekintetétől övezve.

Nem tudod, mi az a NightCup rendszer? Nem bonyolult: a csapatok/játékosok a megfelelő oldalon beregisztrálnak, a verseny kezdete előtt pedig bejelentkeznek. A megadott időpontban, a kezdéskor az oldal automatikusan összepárosítja a csapatokat egy ágrajzon, ezt követően pedig elindul a játék. A győztes csapat lejelenti az eredményt az oldalon, majd amint lehetséges, már el is kezdi a következő meccsét. A vesztes csapat kiesik, a győztes markát pedig pénzdíj üti: a pontos összegről később adunk tájékoztatást!

Regisztrálnál? Az alábbi űrlapok használatával megteheted:

sc2hearthstone.jpg

 

sc2.jpg

 

Az offline döntő az október 17-18-án megrendezésre kerülő MondoGames PC Guru Shown kerül sor, Budapesten, a Hungexpo "D" csarnokában. Ha nem akarsz lemaradni a rendezvénnyel kapcsolatos hírekről, bejelentésekről, kövesd a rendezvény Facebook-oldalát és a rendezvény hivatalos weboldalát!