A Witcher 3 a CD Projekt RED eddigi legnagyobb vállalkozásának ígérkezik, hiszen játékosokként egy óriási, teljesen nyitott világban merülhetünk el, ahol több tucat órára elegendő küldetést vehetünk fel és teljesíthetünk kényünk-kedvünk szerint. Mindeközben még jobban megismerkedünk a Witcher-univerzummal és annak karaktereivel, cselekedeteinkkel pedig aktívan formálhatjuk a birodalmat. 

Mindezt természetesen egy szólista élmény keretében tehetjük majd meg, de a fejlesztők gondolkodnak valamilyen multiplayer komponensen is -- a Eurogamer által készített interjúban a cégtől Adam Badowski elárulta: „Tervezgetünk valamit, de erről még nem beszélhetek. Bővebb információkra csak később lehet számítani. Bocsánat.”

A nagy kérdés az, hogy miféle többjátékos megoldáson törhetik a fejüket a lengyel srácok. Nincs kizárva például egy kooperatív mód, ami nem lógna ki túlságosan a játékból, illetve személyesen még olyat is el tudok képzelni, hogy multiplayer elemekkel fűszerezik meg a történetet, de különálló, több játékost szerepeltető módot nem készítenek. Várjuk a részleteket!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!