• Április 2-án PS4-re is megjelenik a My Friend Pedro
  • Új funkciókkal, lehetőségekkel

A My Friend Pedro tavaly nyáron jelen meg PC-re és Nintendo Switchre, majd télen befutott a Microsoft konzoljára is. A játék egy őrült akcióorgia, melyben egy beszélő banán adja a feladatokat, nekünk játékosoknak pedig a lehető legakrobatikusabb módon kell kivitelezni a gyilkolásokat. A játék, ami Steamen rendkívül pozitív értékeléseket kapott, jövő héten, április 2-án PS4-re is megérkezik, új tartalommal megspékelve.

Hogy mi ez az új tartalom? Tizennégy, az eredeti játékot módosító/kibővítő változtatás. Ezek között vannak játékosok által igényelt funkciók, például a HUD eltüntetésének lehetősége vagy egy in-game timer megjelenítése. Az agyatlan lövöldözés még a Hotline Miami-ban sem volt ilyen szórakoztató, mint ebben a programban, ráadásul az ára sem vészes, így érdemes a megvételre a Devolver Digital és a Deadtoast Entertainment játéka.

A My Friend Pedro PS4 megjelenése alkalmából kapott egy új trailert, ami bemutatja, hogy mit kínál ez a játék. Nézzétek meg, aztán engedelmeskedjetek a banán hívó szavának!

Támogasd te is a PC Gurut!