Az új Need for Speedet fejlesztő Ghost Games producere, Marcus Nilsson a VideoGamernek nyilatkozta, hogy jelentős terveik vannak a játék letölthető tartalmaival kapcsolatban, ugyanis ezzel szeretnék kitolni a termék szavatosságát.

„Modernizálni akarom a Need for Speedet. Nem szeretném, ha egy éves termékként tekintenének erre a játékosok, hanem azt akarom, hogy az emberek felkarolják, hosszabb ideig tartsák meg és hosszabb időt töltsenek vele. Ez az, amit a Need for Speednek el kell érni, mert jelenleg nem beszélhetünk ilyenről.”

Nilsson nem ment bele a részletekbe, így nem tudjuk, hogy pontosan mire számíthatunk, de a szavaiból azt lehet kivenni, hogy nem csak új autókkal fogják kiegészíteni a programot. „Nyilvánvalóan erről most még nem beszélhetek, de jelentős terveink vannak arra nézve, hogy mi fog beválni, és úgy gondolom, hogy az a sztori, amit a játékban láthatsz, meg tud ragadni, és egyúttal módokat adhat rá, hogy friss és megújult tartalmakkal lásson el.”

A Need for Speed kapcsán legutóbb arról írunk, hogy a játék a közösségi komponensei miatt követeli meg a folyamatos internetkapcsolatot. A részletekért kattints a kapcsolódó hírünkre.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!