A felhozatal legtöbb tartalmat nyújtó tagja a Terminal Velocity pakk, aminek legnagyobb erénye, hogy kibővíti a játékvilágot. Akik megvásárolják a DLC-t, azok ellátogathatnak a Hughes Nemzetközi Repülőtérre, ahol 8 achievement, 136 multiplayer mérföldkő, 10 multiplayer speedlist, 40 hirdetőtábla és új szólista küldetések várják a versenyzőket, akik a világ néhány legkívánatosabb járgányával (Porsche 918 Spyder 2013, BMW 1 Series M Coupe 2012, Audi RS3 2012, Ford Fiesta ST 2012, Alfa Romeo Mito QV 2012) száguldozhatnak egy egészségeset, hagyományos versenyek vagy éppen driftfutamok keretében. A Terminal Velocity DLC 15 dollárba kerül.

A Movie Legends és a Need For Speed Heroes csomagok ennél jóval szerényebbek. Előbbiben a híres akciófilmekben látott klasszikus autócsodákat vehetjük kezelésbe, úgymint az Aston Martin DB5-öt, a Pontiac Firebird Trans-Am Special Editiont, az 1970-es Dodge Chargert vagy éppen a Shelby GT500-at, utóbbiban pedig a Need for Speed-sorozat ikonikusnak számító autóit találjuk: a Lamborghini Diablo SV-t, a Nissan Skyline GT-R R34-et, a Nissan 350Z-t és a BMW M3 GTR-t. A 10-10 dollárba kerülő bővítményekhez természetesen sok-sok multiplayer mérföldkő (összesen 172) és versenyek társulnak, hogy legyen lehetőségünk letesztelni ezeket a csodás gépeket.

Akinek mindegyik csomagra fáj a foga, de nem szeretne teljes összeget fizetni, azoknak ajánlom a Deluxe DLC Bundle-t, melynek keretében 25 százalékot megtakarítva mindösszesen 25 dollárért megkapja a Terminal Velocityt, a Movie Legendset és a Need For Speed Heroest.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!