Mintha a CD Projekt RED-et hallanánk a Ghost Games kreatív direktorának szavaiban, mikor azt mondta a Vice stábjának, hogy a játékosok megérdemlik az ingyenes letölthető tartalmakat. „Mindent annak türkében csinálunk, hogy a játékosok mit szeretnének, és egyáltalán nem azt kérik, hogy készítsünk már egy rakás dolgot, amivel aztán legombolhatjuk őket. Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik erre rávágják, hogy ez úgyis változni fog egy-két hét vagy hat hónap múlva. Ez nem így lesz. Az a tervünk, hogy nem lesz mikrotranzakció a játékban. Minden extra tartalom, amit adni fogunk, és ez elég sok, amit hamarosan adagolni kezdünk, ingyenes lesz. Ezt érdemlik meg a játékosok.” -- mondta Craig Sullivan.

A csapat már szeptemberben ígéretet tett arra, hogy nem fognak fizetős DLC-ket kiadni, Sullivan azonban most hozzátette, hogy 100%-osan ez nem tudja megígérni, de a jelenlegi tervek szerint minden ingyenes lesz -- még csak játékon belüli boltjuk sincs.

„Azt mondhatom, hogy őszintén, kezemet a szívemre téve, semmilyen tervünk nincs arra, hogy fizetős tartalmakat adjunk ki. Minden ingyen lesz.”

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!