November 18-án fog megjelenni a Need for Speed-széria legújabb tagja, mely nem egy versenyszimulátor lesz, mint a Slightly Mad-féle SHIFT-vonal, sokkal inkább közelebb áll a tavalyi Hot Pursuit arcade stílusához, azzal a különbséggel, hogy itt már egy történetet is kapunk.

A The Runban egy illegális versenysorozat egyik indulójaként az a célunk, hogy minél gyorsabban jussunk el a nyugati parton fekvő San Franciscóból a keleti parti New Yorkba, miközben a világ minden tájáról összegyűlt versenyzőkkel és sok száz rendőrrel is viaskodnunk kell.

Az EA egyelőre csak a ShopTo.net által kiszivárogtatott, fent ismertetett információkat erősítette meg, tehát hivatalos sajtóközleményünk még nincs, így nem is tudjuk, hogy melyik csapat végzi a fejlesztést, a pletykák szerint azonban a Black Box műhelyében készül a legújabb NFS, mely minden lényeges platformon tiszteletét teszi majd.



Friss: az EA megerősítette, hogy a The Run fejlesztését a Black Box csapata végzi, továbbá azt is elmondták, hogy a játék alatt a DICE által kifejlesztett Frostbite 2 grafikusmotor dübörög, illetve az online mókát a Hot Pursuitban bemutatott Autolog teszi majd még izgalmasabbá.