A Respawn Entertainment idén megjelenő Titanfall című alkotása nagy durranásnak ígérkezik. Szerkesztőségünk tagjai tűkön ülve várják, hogy mit hoznak össze a volt Infinity Ward tagjai, hiszen amit pedig eddig láthattunk belőle, annak kapcsán nagyon úgy tűnik, hogy fergeteges alkotás van készülőben. De a fejlesztőstúdió producere, Drew McCoy minden előzetes rajongás és bezsebelt díj ellenére aggódik. Aggódik, ugyanis a Titanfallban nem lesz egyszemélyes kampány.

"Nagyon nehéz dolgunk lesz piacon a Titanfall-lal. Hagyományos, szkriptelt jelenetek hiányában nem tudunk olyan moziszerű kedvcsináló videót készíteni, mint amilyet szeretnénk." 

Apropó: igen, készül az új trailer! Ám mivel nincsenek filmes jelenetek, ehelyett a cég kénytelen egyszerű gameplay videókkal operálni, és reménykedik abban, hogy azok is célba találnak.

"Pilótaként kezdünk, más pilótákra és MI által irányított ellenfelekre vadászunk. Futkorászunk a titánunk körül, megszerezzük a titánt, bemászunk, más titánokkal harcolunk, miközben embereket taposunk halálra, katapultálunk, stb. Rengeteg minden történik egyidejűleg, amiket nagyon nehéz egy rövid trailerbe belezsúfolni." -- panaszkodik McCoy.

Nos, nem igazán vagyunk otthon a marketinggépezetek produktív működésének ismeretében, de tény, hogy a Battlefield 4 többszereplős módját bemutató előzetesek is elég impozánsra, csábítóra sikeredtek. A hardcore játékosok valószínűleg örömmel fogadnak majd bármilyen videóanyagot a Titanfallból. A gondot inkább az jelentheti, hogy minden eddig bemutatott verzióban legfeljebb kétszer hat fő küzdött csak egymással, ami gyaníthatóan a végleges verzióra is megmarad. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!