• Újabb jel utal arra, hogy már készül a The Last of Us Part 3
  • Ezúttal is Neil Druckmann utalt a projekt létezésére
  • Felettébb vicces módon tért ki ugyanis egy erre vonatkozó kérdés elől
  • Azt mondta, hogy a kommunikációs igazgató nem örülne, ha bármit is elkotyogna ezzel kapcsolatban

Nem túlzás azt állítani, hogy a 2020-ban megjelent The Last of Us Part 2 a világ egyik legmegosztóbb videójátéka, sokan ugyanis nagyon nem szerették azt az irányt, amit a Naughty Dog választott a történet folytatására. Rengetegen vannak viszont azok, akik imádták Ellie és Abby tragédiákkal tűzdelt történetét (nekem személy szerint a kedvenc alkotásom az előző generációból), a befejezés pedig számos kaput nyitva hagyott egy esetleges harmadik felvonáshoz, így a rajongók máig bíznak abban, hogy előbb-utóbb eljutunk a valódi epilógushoz, méghozzá a Part 3 képében. Nos, a jelek szerint nem táplál hiú reményeket az, aki trilógiában gondolkodik, a Naughty Dog mostanra egyedüli vezetője, az HBO-ra készült adaptáció felett is bábáskodó Neil Druckmann ugyanis újfent a folytatás létezéséről beszélt, noha eléggé ködösen fogalmazta meg a mondandóját.

Az Entertainment Weekly tette fel a rendezőnek a folytatásra vonatkozó kérdést, Druckmann pedig egy meglehetősen vicces mondattal tért ki a válasz elől: "Nem mondhatok semmit ezzel kapcsolatban, mert a kommunikációs igazgató egészen biztosan megölne miatta." Ezzel a kis elszólással természetesen nem erősítette meg hivatalosan, hogy készül a The Last of Us Part 3, de mindenképp utalt arra, hogy lenne mit mesélnie róla, csak épp megtiltották neki. Persze több mint valószínű, hogy előbb az időközben elég nagyra hízott többjátékos spinoff fog napvilágot látni, sőt, a sorozat némileg később érkező második szezonja is előbb fog befutni, de lényegében elkerülhetetlennek tűnik, hogy néhány éven belül egy újabb mesterművel álljon elő a PlayStation egyik legtehetségesebb csapata. A kérdés már csak az, hogy ezúttal ki kapja a főszerepet.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.