A héten lépte át a 40 milliós határt a Star Citizen, de nem kell félni, ezúttal nem egy újabb mérföldkőről van szó. Arról majd két hét múlva jön a hír, a program pénzszívó sebességét ismerve. Most inkább a játékban megjelenő NPC-k és a számítógép irányította MI-ről ejtettek pár (reklámszagú) szót, azaz a Kytheráról.

Az MI-t a Moon Collider fejlesztette ki, és bár a Kythera helyet kap számos indie játékban – a hack and slash programoktól a point-and-click kalandokig –, igazi „segítő kezet” a Cloud Imperium Games űr-Simsének nyújt majd. Matthew Jack, a Moon Collider vezérigazgatója és elnöke szerint a Kythera egy „dinamikus MI, amely a következő lépés a kreatív játékmenet és a magával ragadó világok felé. Szóval tökéletes választás a Star Citizennek, generációja legdinamikusabb és leglenyűgözőbb PC-játékának.”

Szóval a Star Citizen szép lesz, okos lesz, és annyi tartalmat passzíroznak bele, mire megjelenik, hogy a télapó sem tudna olyan hosszú listát átnyálazni, amire minden elemét felvésik.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!