• Nem úgy tűnik, hogy lesz felturbózott Xbox One
  • Ezt Phil Spencer mondta
  • Egy interjúban közölte, hogy ha előrelépnek, akkor az nagy lépés lesz
Webshop ajánló
Xbox One
  • XBOX One

Miután egyre több hír érkezik arról, hogy a Sony egy erősebb PS4 variánson dolgozik, a figyelem a Microsoft felé fordul, Phil Spencer, az Xbox részleg feje ugyanis korábban elhintette, hogy valami hasonló az Xbox One-nal is megtörténhet, most azonban ezt visszaszívta.

„Nem vagyok nagy rajongója ennek a felturbózott Xbox One-nak. Ha előrelépünk, akkor egy nagy lépést akarok. Nem tudok semmit a pletykákról, de megértem, miért csinálják a csapatok. A mi oldalunkról nézve viszont, az Xbox One jól teljesít, megbízható, a szerverek is bírják. Ahogy mondtam, ha előre akarunk lépni, akkor egy jelentőségteljes lépést akarok, egy frissítést.” -- mondta Spencer a GameInformernek adott interjújában.

Ezzel persze megmaradt annak a lehetősége, hogy később megjelenik egy kisebb, felfrissített, energiatakarékosabb, de nem erősebb Xbox One, ahogy azt az előző konzolgenerációban is láthattuk, ugyanakkor ennek a taktikának megvan az a veszélye, hogy ha a Sony tényleg meglépi a PS4K ötletét, még nagyobb szakadék keletkezik a Sony és a Microsoft között. 

xbox-one.jpg