Oké, már itt az elején elnézést kérek emiatt a hír miatt, mert hát hírértéke, na, az pont nincs, viszont úgy éreztem, meg kell osztanom az emberiséggel, ha másért nem, hát jófejség okán.

A Keeping Up With The Kattarshians (humoros kikacsintás a híres/hírhedt Kardashian-féle realityre) egy 24 órás cicatévé, amit izlandi állatvédők sugároznak. Tulajdonképpen nem áll másból, mint egész nap ide-oda guruló kiscicákból, akik azon túl, hogy aranyosak, felhívják a figyelmet a gondos állattartásra és a kisállatokat fenyegető veszélyekre.

A dolog pikantériája, hogy a videón látható kiscicák örökbefogadó gazdira várnak. Általában 3-4 hetet töltenek a bekamerázott luxus kisházban, majd amikor valaki végre hazaviszi őket, újabb lakóknak adják át a helyüket. A weboldal üzemeltetői szerint a projekt hatalmas siker, az első 24 órában több mint háromezren osztották meg az oldalt -- összevetésképpen Izlandon 300 ezer ember él. A cicákat állatorvosok ellenőrzik, felügyelik, étrendjüket is ők állítják össze, és persze minden fontos oltást megkapnak.

A Keepling Up With The Kattarshians nemcsak állatbarát néznivaló, de arra is jó példa, hogy mennyi mindenre lehet használni az internet és a technika erejét. Igen, jó is van a világban, nem csak egyre-másra kiadott, gagyi DLC-k és közepes minőségű játékok.

És most, miután már kellően utáltok, kattintsatok a képre és lássatok csodát.

kattarshians.jpg