• Szünetel a Dark Souls és a Bloodborne
  • A FromSoftware nem tervezi azt, hogy a közeljövőben folytatásokat készítsen
  • Helyette egy új IP-n dolgoznak
  • Dark Souls 3 videoteszt

Ne várjuk azt, hogy a FromSoftware még egy Dark Souls játékkal áll elő, és az sincs a tervek között, hogy folytatást kap a PS4-exkluzív Bloodborne, a csapat ugyanis egyikkel sem akar már foglalkozni, helyette inkább valami újat terveznek.

„Ahelyett, hogy újabb folytatásokat készítenénk, úgy gondolom, itt az ideje, hogy egy új irányba kezdjünk el mozogni. Egy új szellemi tulajdon fejlesztése már el is kezdődött.” -- mondta a FromSoftware elnöke a GGN Gamer gamernek adott interjújában.

Nincs persze teljesen kizárva az, hogy valaha is új résszel bővüljön a Dark Souls vagy folytatást kapjon a Bloodborne, de ezekre még éveket kell várni. „Új dolgokat akarunk kipróbálni, így abszolút semmilyen tervünk nincs arra, hogy folytatásokat vagy mellékágakat készítsünk, ugyanakkor nincs kizárva, hogy egyszer visszatérjünk ezekhez. Például, ha öt év múlva az egyik beosztottam odajön hozzám, és azért könyörög, hogy egy újabb Dark Soulst készíthessen, nem fogom elutasítani azt a lehetőséget, hogy a munkásaim belefogjanak a projektbe.”

És ha ennyi még nem volna elég, akkor a további Dark Souls 3 izgalmakra is várnunk kell, ráadásul meglehetősen sokat, a játék első kiegészítője ugyanis csak ősszel jelenik meg, a második pedig 2017-ben.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!