• A Tellltale jelenleg több licencelt programon is dolgozik
  • E rejtélyes program lesz a második önálló fejlesztésű játékuk
  • Dan Connorst Kevin Bruner váltja a vezérigazgatói poszton

A Telltale Gamest nem éppen az önálló játékairól ismerjük, ami nem csoda, hiszen ilyenből mindössze egy van. A 2005-ös Telltale Texas Hold’Emon túl csak licencelt programjaik vannak. Most fut a Game of Thrones – A Telltale Games Series és a Tales from the Borderlands, de említhetjük itt a Back to the Future: The Game-et vagy a CSI-szériájukat – és még jó sok más játékot.

Most azonban újra saját IP-n gondolkodnak, derült ki abból a közleményből, amiből megtudtuk, hogy Dan Connors vezérigazgató és társalapító átadja a bársonyszéket Kevin Brunernek, aki eddig a stúdió technikai vezetője volt, és amúgy szintén a három alapító tag egyike. Connors tanácsadóként marad a stúdiónál.

A jelenleg 240 főt számláló Tellltale Games tehát önálló vizekre evez, ami egyrészt nagyfokú bátorság egy olyan csapattól, amit a licencelt film-, sorozat- és videojáték IP-k emeltek ki a tömegből, viszont éppen ezért várhatjuk kíváncsian, hogy mire képesek, ha a kezüket nem kötik gúzsba ezek a licencek. Sajnos eme rejtélyes programról semmi mást nem tudtunk meg, de talán a Minecraft: Story Mode mellett hamarosan erről is elárulnak néhány részletet.

telltale-games-logo.jpg