Két nap telt el a StarCraft II: Heart of the Swarm megjelenése óta, de a játék már most hatalmas siker: a Blizzard büszkén jelentette be, hogy 1,1 millió példány talált gazdára röpke 48 óra leforgása alatt. Azt sajnos nem tudjuk, ebből mennyi a dobozos és a digitális változatok aránya, de végő soron nem is fontos ez. Elég annyit tudni, hogy a PC-exkluzív játékok piaca ismét virágzik, hisz minap a SimCity lepte meg az EA-t a rajongói rohammal, tavaly pedig a Diablo III aratott a játékosok körében.

"Szeretnénk köszönetet mondani a StarCraft II globális közösségének, amiért ilyen odaadással és szeretettel viseltettek a Heart of the Swarm iránt. A teljes értékű szólista kampányon túl szerettük volna megújítani, kiegészíteni a StarCraft II játékélményét, hogy szórakoztatóbb legyen a végeredmény. Nagyon boldogok vagyunk, amiért a világ eSportemberei és játékosai élvezik a Heart of the Swarmot." -- áll a Blizzard vezérigazgatója, Mike Morhaime által írt nyílt köszönőlevélben.

Most mit lehet ehhez még hozzáfűzni, úgy őszintén? Mi köszönjük a kitartó munkát, igaz, egy kicsit barátságosabb árcédula és egy stand-alone-jelleg nem lett volna rossz extra...

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!