Az Overwatch direktora, Jeff Kaplan alig pár napja tisztázta, hogy nem Doomfist lesz az új hős. Ő volt az a figura, akire elég sokan tették le a voksukat ahhoz, hogy már-már biztosra vegyük. Sőt azt is tudni véltük, hogy Terry Crews fogja megszólaltatni. Nem így lesz, de ez nem lombozta le a rajongókat, éppen ellenkezőleg, még lelkesebben próbálják kitalálni, ki lesz az Overwatch huszonnegyedik hőse.

A legújabb tipp egy bizonyos kislány, Efi Oladele. A robotikában zseniális 11 éves mérnökkel tegnap került fel egy fiktív interjú az Overwatch honlapjára, amiből kiderült, hogy Numbaniban lakik, megnyerte a géniuszoknak járó ösztöndíjat, az Adawe Foundationt, és nagyon penge a robotikában illetve a mesterséges intelligenciában.

Ennyi persze még nem lenne elég ahhoz, hogy Efiből hősjelöltet csináljanak a rajongók, azonban januárban kikerült a Redditre egy adag infó, amiből több is megvalósult azóta. Eme poszt „jósolta meg” Mei új eredettörténetét, a Year of the Rooster eventet, sőt még azt is elárulta, hogy nem Doomfist lesz az új hős. És ugyanez a bejegyzés árulta el, hogy a csapat egy Anchora kódnevű nővel fog bővülni, aki Numbaniból származik, és Reinhardthoz hasonlóan tank karakter lesz. Nos, Efi véletlen nő és Numbaniból származik, a robotikában szerzett szaktudásával pedig nyugodtan építhet magának valamit, amivel tankká válhat.

overwatch-efi-oladele.jpg