Nézd meg a levelesládádat, lehet, hogy megérkezett a meghívód a Paladins zárt bétatesztelésére. Ez a Smite és a Tribes fejlesztőinek új játéka, ami egybegyúrja a belsőnézetes lövöldék, a szerepjátékok és a kártyagyűjtögetős címek elemeit, mindezt free-to-play tálalásban, PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

A tesztelés tegnap vette kezdetét, és meghívóhoz van kötve, de ha nem akarsz arra várni, hogy Fortuna rád mosolyogjon, akkor 20 dollár ellenében azonnali bejutást garantálhatsz magadnak, ami együtt jár néhány olyan extrával is, amik akkor sem tűnnek el, ha időközben a bétakliensben elért eredményeket törli a csapat, merthogy lesz ilyen.

A PC-exkluzív béta egyébként Észak-Amerikában és Európában is működik, de egyelőre korlátozottan, magyar idő szerint reggel hattól este hatig működnek a szerverek, ezzel időt hagyva a csapatnak arra, hogy szükséges változtatásokat hozzanak, idővel azonban 24 órás üzemre fognak váltani. További hír, hogy a bétateszt során nyugodtan lehet élőben közvetíteni a meccseket, nincs a kezeket megkötő titoktartási nyilatkozat.