23 előzetes, 37 teszt, 3 exkluzív interjú, 1 új rovat: dugig tömtük az augusztusi PC Gurut az uborkaszezon ellenére!

Habár a lapzártánk idén is úgy jött ki, hogy pont nem tudtunk közvetíteni a Gamescomról, de ahogy az elmúlt évben mindig, úgy most is rengeteg oldalt fogunk szentelni az expón látottaknak a szeptemberi számban. A Gamescom kihagyása persze nem jelenti azt, hogy az előzetes rovat üres lenne, sőt, elképesztően sok játékot tudtunk megnézni-kipróbálni.

Ilyen volt például a címlapunkat is elfoglaló Deus Ex: Mankind Divided, aminek monumentális, 12 oldalas cikket szenteltünk, és ebbe még egy exkluzív interjú is belefért a játék fejével - igazi megtiszteltetés volt Jean-Francois Dugas-szal beszélgetni! Kipróbáltuk az Ark: Survival Evolvedet is, amely hetek óta uralja a Steam eladási listák dobogóját, de futottunk pár kört a World of Warships-szel, a LEGO Worlds-szel, a Fallen: A2P Protocollal, és azt is megnéztük, mi várható a PC-re jövő tavasszal érkező Rise of the Tomb Raidertől.

Meglepő bőséggel találkozhattak tesztelőink is, hiszen nem nagyon emlékszünk olyan augusztusra, amikor ennyire sok játékról mondhattunk volna véleményt. Hálónkba akadt a 4x-rajongóknak szóló Sorcerer King, a két ember által készített hatalmas szerepjáték, a Kyn, az F1 2015, a Victor Vran, és az év eddigi legnagyobb játékélményét adó, a semmiből érkezett Rocket League is. És ez csak egy aprócska ízelítő a 37 tesztelt játékból - nézzétek meg a teljes tartalomjegyzéket a kínálatért, garantáltan nem fogtok csalódni!

És még egy ígéretet tehetünk: a szeptemberi számhoz már tuti mellékelünk DVD-t is, mert ebben a hónapban is ki kellett hagynunk. Az ok prózai: teljes játékunk, a magyar nyelvű, magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing II-nek minimum két, de inkább három lemez kellett volna, ennyit pedig egyszerűen nem tudtunk bevállalni, ráadásul nagy játékmegjelenések nélkül a videótesztek szekció is annyira sivár lett volna, hogy inkább egy újabb ütős teljes játék megvásárlásába forgattuk vissza a DVD gyártására szánt keretet. Reméljük, értékelni fogjátok a szándékot; sajnos néha muszáj kompromisszumot hozni, és ez tűnt a lehető legjárhatóbb útnak. Azt például már most elárulhatjuk, hogy a címlapon szereplő Deus Ex világával még biztosan találkozni fogtok idén, sőt, lesz olyan hónap is hamarosan, amikor egynél több játék kerül a magazin mellé...

A hónapban egy új rovatot is indítottunk: Chris a Heroes of the Storm rejtelmeit fogja bemutatni az elmúlt hónapok során, miután a megjelenés óta szó szerint minden egyes nap órákat töltöttünk el vele az irodában, és aztán még otthon is.

TELJES JÁTÉK - THE INCREDIBLE ADVENTURES OF VAN HELSING II

Teljes játékunk ezúttal a magyar The Incredible Adventures of Van Helsing II alapkiadásának steames változata - gyönyörű, tartalmas, hazai, és magyar nyelven beszélő akció-szerepjáték a műfaj szerelmeseinek! Olvasd el a teljes játékról szóló cikkünket.

FIGYELEM: Az augusztusi PC Guru mellé - ahogy azt júliusban beharangoztuk az újság bevezetőjében - nem mellékeltünk DVD-lemezt: a teljes játék mérete sajnos jócskán meghaladta a DVD-kapacitását.

KÓDBEVÁLTÁS

A tartalomjegyzék oldalán található matricára nyomtatott kódsort nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!

001pcguru1508web.jpg

AZ AUGUSZTUSI PC GURUT AUGUSZTUS 13-TÓL KERESD AZ ÚJSÁGOSOKNÁL!