Véget ért a PC Guru Online amatőr videóversenye! Átnyálaztuk a beérkezett videókat, kiválasztottuk a legjobbnak ítélt kilencet, és most szavazásra bocsájtjuk, hogy a közönség döntse el, melyek voltak a legjobbak.

FIGYELEM! FIGYELMETLENSÉGBŐL EGY OLYAN VIDEÓ IS BEKERÜLT A LISTÁBA, AMI NEM FELELT MEG A KÉRT FELTÉTELEKNEK. EZ TÖRÖLTÜK, DE MIVEL MÁR SOK SZAVAZAT ÉRKEZETT, EZÉRT NEM TETTÜNK BE EGY TIZEDIK VIDEÓT, HOGY NE LEGYEN EGYENLŐTLEN A VERSENY. MOSTANTÓL KILENC VIDEÓRA LEHET SZAVAZNI, A TÉVEDÉSÉRT MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉRÜNK.

A mezőny nem volt kimondottan erős, de azért érkeztek kreatív, látványos, vagy épp vicces videók, amiket most alant egyenként meg is nézhettek. Aztán, ha átnyálaztátok az összeset, a videók alatti szavazáson nyilváníthattok véleményt: a legtöbb szavazatot bezsákoló videó tulajdonosa lesz a verseny győztese! Emlékeztetőül, íme a nyeremények:

  1. Féléves PC Guru előfizetés.
  2. 3.000 forint értékű PC Guru Webshop vásárlási utalvány.
  3. 3.000 forint értékű PC Guru Webshop vásárlási utalvány.

A szavazás két teljes hétig tart, szóval nem kell elsietni semmit. Nyerteseket a szavazás lezárása utáni napon, augusztus 6-án hirdetünk itt, a PC Guru Online-on! Addig is sok sikert és a Guru legyen veletek!

A PC Guru videóverseny szabályai itt olvashatók.

F3LHO a Battlefield 4 digitális valóságába tett virtuális kirándulást, méghozzá egy meglepően jól vágott anyagban.

Vlad_Stalker videója nem túl szép, de a külső forrásból származó jelenetek Mortal Kombattal történő találkozása érdesek eredményt szül.

hunbaly egy csodálatos Forza Motorsport 4 rajongói kedvcsinálóval készült a PC Guru videóversenyére. Persze szép játékkal könnyű.

wilddogg0125 egy tradicionális, ám a forradalmi megoldások elkerülése ellenére is egészen kiváló videókritikát késztett a Dark Soulsról.

zoz780 Counter-Strike videója, bár Bate szerint "túl J.J. Abramses", azért még így is a legtöbb effektet használó anyag a felhozatalban.

Wolfi24 a Team Fortress 2-höz készített egy kirobbanóan jó rajongói trailert. Zene, vágás, in-game és trailer-jelenetek... nem semmi, megyek is lőni párat!

Nem gondoltuk volna, hogy versbe szedett kritikát is hallgathatunk majd, de Mezomorf pontosan így mutatja be nekünk a Fiesta című MMOG-t.

sondani egy fantasztikus, forradalmi, korát megelőző és örökérvényű TBS-t mutat be a kedvünkért úgy, ahogy eddig még senki sem tette.

És végezetül, ámbár korántsem utolsósorban Deadly mutatja be, hogyan kell szakszerűen (nem) játszani az L.A. Noire című játékkal.

Melyik volt a legjobb videó?
Szavazz és döntsd el, hogy ki nyerje a PC Guru videóversenyt! Az első három helyezett jutalomban részesül.
A szavazáshoz bejelentkezés szükséges!