Michael Phelps rendkívül híres lett, persze megérdemelten, nem kis teljesítmény az a nyolc aranyérem, amivel mellesleg rekordot állított be. A következő hetekben-hónapokban nem kisebb műsorokban fog megjelenni, mint a Saturday Night Live, vagy a Jay Leno-féle Tonight Show, sőt még díjátadó is lesz az MTV Video Music Awardson, és még sorolhatnám. (Na de ennyi elég is Phelps fényezéséből, mindenki tudja, hogy Cseh Laci a király!)

Tegnap Phelps a CBS News Early Show című műsorának volt a vendége. Beszélt az eredményeiről, meg hogy milyen érzés a reflektorfénybe kerülni. Aztán a beszélgetés végén a házigazda, Maggie Rodriguez átnyújtotta az úszónak a Call of Duty: World at War PS3-as verzióját, mondván, hogy az Activision azt szeretné, hogy ő kapja meg a játékot elsőként.



Csakhogy a dobozban nem volt semmi, csak egy IOU (I Owe You) kártya. Ezt a betűszót Amerikában használják, és azt jelent, hogy „Tartozom neked”. A Treyarch hivatalos oldalán meg is erősítették az esetet. A doboz pedig azért volt üres, mert a játék még nincs teljesen kész, de a fejlesztők megígérték, hogy az első darabot elküldik Phelpsnek, és gratuláltak az elért eredményeihez.