A napokban felröppent az a pletyka, miszerint a Ubisoft Reflections következő, egyelőre formálisan még be sem jelentett játéka a The Crew címet kapja. Az akkori információk szerint egy komoly versenyjáték készül, ami közvetlenül a Gran Turismo- és a Forza Motorsport-sorozattal szállna szembe -- a friss szóbeszéd azonban egészen másról szól: egy olyan játékról, ami sokkal közelebb áll a Driver-sorozatot jegyző stúdió profiljához.

Egy francia hírportál által lehozott információk szerint a The Crew mégsem egy keményvonalas szimuláció lesz, hanem egy könnyed arcade versenyjáték, melyben játékosokként New York és Los Angeles között ingázhatunk. Az nem derült ki, hogy ténylegesen átautókázhatunk-e az egyik metropoliszból a másikba, de az biztosnak tűnik, hogy egy szabadon bejárható világot kapunk, ahol a történethez kapcsolódó missziók mellett egyéb megbízásokat is teljesíthetünk -- egyszóval a Driver: San Franciscóhoz nagyon hasonló programra kell számítani.

A játék természetesen tartalmaz multiplayer módot is, melyben nyolc játékos vehet részt kompetitív vagy kooperatív mérkőzésekben, ezen felül lesz egy kiegészítő mobilalkalmazás, amelyen nagy valószínűséggel az ilyen-olyan kihívásokat követhetjük nyomon és rivalizálhatunk a barátainkkal, s az is elképzelhető, hogy a The Crew Google Maps-szerű navigációjához is hozzáférhetünk ezen keresztül.

A füles szerint a játék még idén, az ünnepi szezonban megjelenik, ami valószínűvé teszi az E3-as bejelentést -- a program next-gen konzolok mellett legalább az Xbox 360-ra is meg fog jelenni, ugyanis ezen futott a demó.  A kiadó nyilván ilyen közel a sajtótájékoztatójához nem kommentálta a hírt, de már kevesebb mint egy hét választ el minket a nagy show-tól, legyünk hát egy még kis türelemmel. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Driver: San Francisco -- Megjelenés: 2011. szeptember 27. -- Gépigény: CPU: 1 magos / 3000 MHz, RAM: 1 GB, VGA: Shader Model 3.0 / 256 MB, HDD: 10 GB