• Állítólag jövőre megjelenik a Beyond Good & Evil 2
  • A Nintendo pénzeli a projektet
  • Csak a Nintendo NX-re jelenne meg a játék
  • Egyelőre mindez csak pletyka

Az évek során szinte semmilyen hírt nem kaptunk a Beyond Good & Evil 2-ről, így jogosan hihettük azt, hogy már nem fog elkészülni, nem olyan rég azonban arról írtunk, hogy a folytatás, a látszat ellenére, még készül, sőt, most egy olyan hír kapott szárnyra, miszerint jövőre meg is fog jelenni -- de egy váratlan csavarral.

A BEYOND GOOD & EVIL 2 2017-BEN JELENIK MEG, CSAK A NINTENDO KÖVETKEZŐ, NX KÓDNEVŰ KONZOLJÁRA! 

A pletyka egy Geno nevű, az ipart belülről jól ismerő informátortól származik (mondandóját a Destructoid egy független forrástól is visszahallotta), aki állítja, hogy a folytatás a Beyond Good & Evil 2: The Prejudices of Philosophers munkacímen fut. Az elnevezés nem véletlen, Friedrich Nietzsche ugyanis 1886-ban Beyond Good & Evil címen adott ki könyvet, ennek témája kapcsolódik a játékhoz, a filozófus ugyanis írásában azt boncolgatja, hogy a hatalom milyen módon tudja befolyásolni a moralitást, és azt, hogy a fekete-fehér látásmód elsiklik a komplexebb témák felett.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Azt már tudjuk, hogy az NX-re a Bandai Namco aktívan fejleszti a programokat, és a konzol bemutatására idén lehet számítani. A Nintendo az információk szerint hatalmas adag pénzt szeretne pumpálni a Beyond Good & Evil fejlesztésébe, ahogy azt anno a szexi boszorkánylánnyal, Bayonettával is megtette. A Nintendo a játék felkarolásával és kiadásával a közönség jóindulatát szeretné elnyerni.