• A Project Elea PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelenik majd meg
  • VR-támogatást kap
  • Egy űrhajón és egy Földszerű bolygót kell majd felfedezni benne
  • A játék főleg a fizikai fejtörőkre épít
  • Mindennel interakcióba kerülhetünk

A Project Elea érdekes felütéssel nyit: Elea Catherine Jones (őt alakítjuk mi) a saját kabinjában ébred a Worldtree osztályba tartozó Pilgrimage II nevű űrhajón, aminek a feladata egy Földszerű bolygó, a Solace kolonizálása. Azonban a legénység evakuált, a mesterséges intelligencia, Kazumi pedig off-line módban van – utóbbira még sohasem volt precedens a küldetés alatt. Feladatunk megmenteni a hajónkat, kideríteni, miért evakuált a legénység és kapcsolták le Kazumit, és rájönni, hogy hová lett a 15 éve eltűnt Pilgrimage I. Mindemellett Elea memóriája is hiányos, és még a Solace is felfedezésre vár.

A Project Eleában a készítők ígérete szerint majdnem mindennel interakcióba léphetünk, amire szükségünk is lesz, mert megannyi fejtörő vár megoldásra – ezek egy része fizika alapúnak ígérkezik. De a trailert és a képeket elnézve eme játék inkább a hangulatában lehet majd erős. Az Unreal Engine 4-gyel főleg a régi vágású sci-fiket próbálták megidézni, amikben az űr még rideg volt, az űrhajók belseje pedig klausztrofóbikus hatást keltettek.

A Project Elea előre láthatólag PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni VR-támogatással, de hogy mikor, arról még nem közölt információt a játékot hegesztő Kyodai.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!