Már csak napok vannak hátra a Quantum Break Xbox One-os és Windows 10-es debütálásáig, a Microsoft és a Remedy Entertainment pedig minden bevet a hátralévő időben, hogy meggyőzze a játékosokat érdemes lesz időt áldozni a programra. Ehhez most éppen egy játékmenet felvételekből és Quantum Breaket öt fejezetre tagoló élőszereplős film jeleneteiből összeállított trailert állítottak össze a készítők.

Ami a Shawn Ashmore, Dominic Monaghan, Aidan Gillen és Lance Reddick főszereplésével készült filmet illeti, meg kell, hogy állapítsuk, az eddig látottak alapján bizony megállná a helyét bármelyik televíziós csatorna műsorában. A friss előzetesben azt láthatjuk, hogy miként feszül egymásnak a két főszereplő, az idő manipulálására képes Jack Joyce (Ashmore), illetőleg a sötét üzelmekben utazó Monarch Solutions nagyvállalat vezetője, Paul Serene (Aidan Gillen), aki viszont látja a jövőt.

A játékmenet során Jack szemszögéből éljük át az eseményeket, az élőszereplős show azonban inkább a Serene karakterére koncentrál, és más aspektusait is megmutatja az izgalmas történetnek. Ugyanakkor a játékban meghozott döntéseink a film cselekményét is befolyásolják, így annak összesen 40 variációs lehetőségét forgatták le a készítők. Érhető módon ilyen mennyiségű videós anyag nem fért fel a Quantum Break mellé a játék korongjára, így a négy, egyenként 20-22 perces epizódot streamelnünk kell, de dönthetünk a filmek letöltése mellett is. Legalábbis Xbox One konzolokon, PC-n sajnos csak folyamatos internetkapcsolat mellett élvezhetjük ezeket.