• Számos problémával jelent meg a Quantum Break
  • A Remedy már dolgozik ezeken
  • Hamarosan jön a javítás

A múlt héten jelent meg a Quantum Break, ám a PC-s játékosok öröme nem lehetett teljes az új Remedy játék láttán, a program ugyanis számos problémával együtt érkezett meg. A játékosok lassulásról, gyenge teljesítményről és furcsán alacsony részletességről beszéltek, de panasz volt az is, hogy nincs elég grafikai beállítás és az, hogy a főmenüből hiányzik a kilépés gomb -- utóbbit a Windows 10 appokban sztenderd, jobb felső sarokban megbújó piros X helyettesítette.

A Remedy a megjelenés napján jelezte, hogy látják a panaszokat, de időbe telik, hogy a beérkezett információkat feldolgozzák, és válaszolni tudjanak. A feldolgozás most megtörtént, a csapat pedig a hivatalos fórumon sorolta fel az ismert hibákat, és egyúttal ígéretet tettek arra, hogy hamarosan megjelenik a javítás, ezen ugyanis már dolgoznak.

Amíg erre várunk, pár tanácsot azért kaptunk. Elsőként azt, hogy ajánlott az AMD Radeon Software Crimson Edition 16.4.1/Nvidia 362.00 driver használata, arra az esetre, pedig ha hosszabb játékidő után akadozni kezdene a játék, akkor lépjünk ki, és indítsuk újra a programot, a hiba hátterében ugyanis a videokártya-memória fregmentálódása áll. Minden más, fentebb említett hiba a közeljövőben érkező javítással lesz orvosolva.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!