A PC Guru februári teljes játékának közreműködésével, azaz a Race 07-tel kerül megrendezésre a GTR-Masters szimulátoros liga "nyílt" nyári kupasorozata, amelyben most újdonságként egy márkakupában mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

A Magyarországon is futó, de később európai kupaként is debütáló "SEAT Leon Eurocup" szoros küzdelmeiben vehetnek részt a jelentkezők -- bizony, ez az a sorozat, melyben 2009-ben Michelisz Norbert, 2010-ben pedig Wéber Gábor szerezte meg a bajnoki címet. A 2012. július 4-én induló, 5 fordulós HTCM Nyári Kupában virtuálisan most ti is átélhetitek az élményt.

"Egyenlő feltételek, azonos autók, igazi »test-test« elleni csaták, változatos versenypályák, profi szervezés, előselejtezők és 24 órában elérhető gyakorlószerver. A nagy számú érdeklődő miatt biztosan mindenki talál majd magának méltó ellenfelet a futamokon (profik és kezdők egyaránt), a versenyek lebonyolításához pedig annyi szervet indítunk, amennyit csak szükséges!" -- írják a versenysorozat szervezői. A srácok készítettek egy trailert is, érdemes vetni rá egy pillantást.



Jelentkezni a hivatalos oldalon lehet, ahol folyamatosan nyomon követhetitek az esetleges híreket, de van hivatalos Facebook-oldal is, ha szerettek like-olni.

Tessék? Hogy nincs meg a játék? Ne csüggedjetek! A PC Guru Webshopból most 1000 forintért megrendelhető az említett 2012/03-as szám, melynek DVD-mellékletén Steam-kóddal található meg a Race 07 és kiegészítője!

Mindenkinek sok sikert és kellemes versenyzést kívánunk!