A ReCore bár a Microsoft első játéka volt, ami a Play Anywhere program részeként jelent meg, nem ütött nagyot, legalábbis jó értelemben. Eleve nem nagy szám a játék, de legalább teli volt technikai hibákkal, például fájdalmasan lassan töltött be. Emellett a mai napig ott fityeg egy extra robot, bizonyos T8NK a játék menüjében, akit bár már fél éve beharangoztak, azóta sem kaptunk meg. A probléma az, hogy vannak olyan területek a ReCore-ban, ahová csak az ő segítségével juthatunk be.

Nos, ezután kifejezetten furcsának tűnik, hogy a német korhatár besorolási hivatal oldalán megjelent a ReCore Definitive Edition. Az ilyen kiadások általában hónapokkal azután jönnek, hogy a játékokhoz megjelent minden DLC, ezzel egy újabb bőrt lenyúzva szegény rókáról. Viszont mivel a ReCore-hoz még távolról sem érhető el minden kivágott tartalom (mert biza T8NK pofátlanul az), fura lenne, ha még ez előtt megjelenne a Definitive Edition.

Szóval most vagy foghíjasan kapjuk meg a "teljes" kiadást, vagy a Microsoft és az Armature nem foglalkozik már a DLC-k egyenkénti kiadásával, inkább hozzácsapják ehhez. Akkor jöhet a kérdés: mit csináljanak azok, akiknek már megvan a játék? Persze hozzá kell tenni, hogy még nincs hivatalos bejelentés, szóval a ReCore Definitive Edition létezését egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni. Ugyanakkor még nem igazán volt példa arra, hogy egy korhatár besorolási oldalon feltűnt játék végül ne vált volna valósággá.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!