• Steamre váltott a Red Faction: Guerrilla 
  • A matchmaking, a mentések, az achievementek, minden átkerült
  • Javult is játék, DirecX9-et és DirectX 11-et is támogat
  • Red Faction Guerilla teszt

A Red Faction: Guerrilla a mai nap búcsút vett a gyűlölt Games for Windows Live szolgáltatástól, s új, kényelmes otthont talált a Steamen. A fejlesztők áthozták a mentéseket, vannak Steam kártyák, achievementek, matchmaking, ranglisták, hangkommunikáció, egyszóval minden, amit a költözéstől elvártunk -- de nem csak ennyit kaptunk.

A Nordic betartotta azt az ígéretét is, hogy DirectX 9, illetve DirectX 11 alatt is működőképessé teszi a játékot. Előbbi azért hasznos, mert jobban fut majd a program, miután a DirectX 10-nek semmi jelentősége nem volt itt, utóbbinak pedig azért lehet örülni, mert frissebb operációs rendszereken (Windows 7, Windows 8) nem találkozhatunk az eddig jellemző problémákkal.

Kaptunk továbbá hat új Wrecking Crew pályát (Ruins, Repercussion, Imperial, Expansion, Frost, Abandoned), illetve bemutatkozott a Behemoth játékmód.

Érdemes tudni: ha még nincs meg a játék, de pótolni akarod, akkor itt a tökéletes alkalom, ugyanis akciósan 1,49 euróért vihető el, de a teljes Red Faction kollekció is olcsó, 4 játék csak 7,49 euró, ráadásul még zenei anyagokat és egy DLC-t is kapunk így.

red-faction-guerilla.jpg