A Resident Evil 6 ősszel érkezik, a következő, augusztus 9-én megjelenő PC Guruban pedig exkluzív beszámolót olvashattok majd a játék egy korai változatáról (ez természetesen nem egyenlő a Dragon's Dogma-féle demóval). Annak írásakor azonban még nem volt szerencsénk belekóstolni Ada Wongba, lévén a Capcom csak pár napja erősítette meg, hogy a pletykaszinten már keringő hír, miszerint a szexis fekete lányka saját sztorit kap az RE6-ban, igaz.



A bejelentést persze bizonyíték követte: fent megtekinthető az első játékmenet-videó, melyben Ada Wongot láthatjuk akció közben. A bemutató nem túl hosszú, de legalább kellően velős, vannak benne zombik, menekülés, és persze Ada se veled, se nélküled szerelme, Leon (jó, oké, technikailag nem szeretők, de értitek).

Akiket viszont jobban vonz a Resident Evil 6 többjátékos módja, azok a lent látható videót vegyék szemügyre, melyben a szintén nemrég bejelentett Agent Hunt módot prezentálja a Capcom. Jópofa kis játékmód lesz, bár nem hisszük, hogy sokan vannak azok, akik konkrétan a multiplayer miatt ruháznak be a Resident Evil 6-ba -- leszámítva a kooperatív játékot. A program egyébként ősszel jelenik meg.