Már csak egy hét van hátra a Resident Evil 7 megjelenéséig, ám ezalatt a Capcom valószínűleg maximális sebességre pörgeti fel a marketingkampányt. Erre persze szükségük van, ha tényleg el akarnak adni a játékból 4 millió példányt.

A legújabb információ a játékról a Season Passt érinti, amiről ugyan adatbányászoknak hála már korábban értesültünk, de most a Capcom hivatalosan is bejelentette. E szerint a szezonbérlet megvásárlásával hét DLC-hez jutathatunk majd hozzá olcsóbban 2017 végéig. Hogy azok mifélék, na, azt sajnos már nem kötötték az orrunkra, csak a címeket árulták el. A hetedik, sztori alapú DLC-epizódnak pedig még az sincs:

  • Banned Footage Vol. 1: Nightmare, Bedroom, Ethan Must Die
  • Banned Footage Vol. 2: 21, Daughters, Jack’s 55th Birthday
  • További történet központú epizód.

Egyelőre árat sem mondtak, de mivel a sima Resident Evil 7 60 fontba kerül, míg a csak a Season Pass-szal egybekötött Deluxe kiadás 90 fontba, így nagyjából a szezonbérlet 30 fontba, azaz nagyjából 9000-10000 forintba fog kerülni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Resident Evil 7 január 24-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, PlayStationon ráadásul a PS VR-t is támogatni fogja, illetve a Próra felpatchelve érkezik meg. Ha tudni akarjátok, milyen játékra számíthattok, olvassátok el Böjti beszámolóját vagy töltsétek le a demót, hogy magatok kóstolhassatok bele.