Az öreg motorosok, Jill Valentine és Chris Redfield nem térnek vissza a Resident Evil: Revelations 2-ben, ezt eddig is tudtuk. Azt viszont nem, hogy kik lesznek azok az arcok, akik leváltják a nonstop hősöket, hiszen hozzájuk már csak Leon S. Kennedy mérhető a sorozat világában, de neki derogál spin-offban szerepelni. Most fény derült arra, kik lesznek az „új” főszereplők.

A GamesMaster Magazine értesülései szerint a Resident Evil: Revelations 2-ben kapunk egy nagy visszatérőt a megöregedett (elvégre mostanra 35-36 éves) Claire Redfield képében, akit a Resident Evil 2-ben ismerhettünk meg, mint Chris húgát, és legközelebb, valamint utoljára a CODE: Veronica című mellékhajtásban láthattuk új történetben (illetve főszerepet kapott a Resident Evil: Degeneration című animációs filmben).

A másik főszereplő is némileg ismerősnek számít, hiszen annak a Barry Burtonnek a lánya, aki a Resident Evilben és a Resident Evil 3: Nemesisben is Jill segítségére sietett. Ő Moira Burton, a fegyvermániás, egykori S.T.A.R.S. ügynök sarja, bár úgy tűnik, nem örökölte apja tűzerő iránti vonzalmait, csak a bajba jutási képességeit...

A Resident Evil 5 és Resident Evil 6 közötti eseményeket elmesélő sztori helyszíne egy elhagyott sziget lesz, ahol Claire tölti be a harcos, Moira pedig a támogató szerepét. A Revelations 2 egyszemélyes és kooperatív módban is végigjátszható lesz, valószínűleg a Resident Evil 5 és 6, valamint az első Revelations mintájára. A játékmenet természetesen inkább a túlélésre, semmint az akcióra fókuszál. Ehhez kapunk egy új ellenséget, az Afflictedet, amely a készítők szerint „valami más lesz.”

A Resident Evil: Revelations 2 a kor elvárásainak megfelelően 1080p felbontásban és 60 fps-es sebességgel jelenik meg 2015 első negyedévében PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Playstation 3-ra és PS4-re.