• A Resident Evil: Revelations 2 első epizódja február 18-án jön
  • Heti egy epizód jelenik meg
  • Claire és Moira mellett Barry és Natalia is irányítható karakterek lesznek
  • Március 13-án jön a dobozos változat, benne a négy epizód és számos bónusztartalom

Már korábban is volt szó arról, hogy Claire Redfield és Moira Burton mellett lesz egy harmadik főszereplője is a hagyományos túlélőhorrort képviselő Resident Evil: Revelations 2-nek. A pletykákat most igazolta az alant látható trailer: valóban Moira apja, Barry tér vissza. Az egykori S.T.A.R.S. ügynököt utoljára a Resident Evil 3: Nemesisben láthattuk, amikor kimentette kollégáját, Jill Valentine-t a lebombázás előtt álló Raccoon Cityből.

Barry ráadásul nem lesz egyedül – mily meglepő, a Resident Evil 5 óta ezek képtelenek szólóban zombikat irtani –, a börtönszigeten találkozik egy különleges kislánnyal, Natalia Kordával, akinek rejtélyes képességei vannak az ellenségek és az elrejtett tárgyak megtalálására. Ez, kombinálva Barry harci tudásával, igen ütős csapattá teszi majd őket.

Minden epizód tartalmazni fog egy Raid mód pályát és két végigjátszható fejezetet Claire-re, Barryre, Moirára és Nataliára fókuszálva. A sziget rejtelmeinek felfedezése közben megismerkedhetünk majd két új ellenféllel, a rottennel és a revenanttal. Az előbbinek nem csak a fogyókúra miatt látszanak majd ki a csontjai, és semmi sem állíthatja meg az élők levadászásában, utóbbi pedig tulajdonképpen Frankenstein szörnyének Resident Evil-es változata lesz, egy emberi testrészekből összeállt rémalak.

resdient-evil-revelations-2-box-set.jpg

Megtudtuk a megjelenési dátumot is. Az első rész február 18-án kerül fel a digitális boltok polcaira (PS Store, Xbox Live, Steam), majd hetente érkezik a többi rész, azaz február 25-én, március 4-én és március 11-én.

Az egybecsomagolt dobozos változat március 13-án kerül a valódi boltok polcaira (egyelőre csak Európában), de digitálisan is elérhető lesz. A teljes csomagban különféle extrákat találunk majd, úgymint a Raid módban felhasználható Hunk és Alber Wesker karakterek, egy-egy különleges ruházat a négy főszereplőnek, a Throwback Stage Pack, amelyben a Raidben végigjátszhatunk négy, a korábbi Resident Evilekből ismerős pályát, valamint két spin-off epizód, melyek Moirára és Nataliára koncentrálnak. Természetesen az extrák darabonként is megvásárolhatók lesznek digitális formában.