A The Walking Dead bebizonyította, hogy van helye a zombiknak a kisképernyőn is, ezzel megadva az utat másoknak is, a Mance Media pedig élni is kíván ezzel a lehetőséggel. A Bloody Disgusting blog értesülései szerint a produkciós iroda éppen a Resident Evil első részének tévésorozatán dolgozik, mely az Arklay nevet kapta, az Arklay birtok után, ugyebár.

A sztori James Reinhardt detektívről szólna, aki a város bizarr gyilkosságainak ügyében nyomoz, a szálak pedig egy sötét titokhoz és egy halálos vírushoz vezetik, sőt mit több, ez a vírus őt is megfertőzte, így versenyt kell futnia az idővel, hogy fényt derítsen az igazságra és megmentse a saját életét.

Van egy videó a hír mellé, de nagyon fontos tudni, hogy ebben egy árva képkocka sincs a készülő Resident Evil tévésorozatból, ez csak azt hivatott bemutatni, hogy milyen hangulatot szeretnének a készítők, s mint láthatjuk, a Hannibal és a Hetedik volt a fő inspiráció.

Egyelőre premierdátum még nincs, illetve azt sem tudjuk, hogy ki szemeltek ki főszereplőnek vagy rendezőnek, s miután még nem is forgattak semmit, legfeljebb csak a következő szezonban kezdhetjük majd nézni -- már ha egyáltalán elkészül...